Кошик
Ваш кошик порожній!
Форма для сирної паски створена для швидкого і зручного приготування даного святкового десерту. Її деталі виготовлені з міцного харчового пластику. Чотири частини з пасхальним тисненням на гранях утворюють фігуру у вигляді піраміди без верху. Просте та зручне кріплення дозволяє легко збирати і розбирати форму. Об’єм даного кондитерського інвентарю 500 мл, а, значить, він підійде для приготування сирної паски середніх розмірів.
Три головних складових традиційної святкової страви: форма для сирної паски, марля і підготовлений сир. Форму необхідно зібрати, сир перетерти через сито або подрібнити в блендері, також варто додати до нього цукор, горіхи та сухофрукти. Вистелити форму марлею, утрамбувати сирну масу і залишити в холоді на добу. Після акуратно вийняти готовий десерт і прикрасити. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує своїм покупцям купити форми для сирних пасок з доставкою по всій Україні!
Опис
Форма для сирної паски створена для швидкого і зручного приготування даного святкового десерту. Її деталі виготовлені з міцного харчового пластику. Чотири частини з пасхальним тисненням на гранях утворюють фігуру у вигляді піраміди без верху. Просте та зручне кріплення дозволяє легко збирати і розбирати форму. Об’єм даного кондитерського інвентарю 500 мл, а, значить, він підійде для приготування сирної паски середніх розмірів.
Три головних складових традиційної святкової страви: форма для сирної паски, марля і підготовлений сир. Форму необхідно зібрати, сир перетерти через сито або подрібнити в блендері, також варто додати до нього цукор, горіхи та сухофрукти. Вистелити форму марлею, утрамбувати сирну масу і залишити в холоді на добу. Після акуратно вийняти готовий десерт і прикрасити. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує своїм покупцям купити форми для сирних пасок з доставкою по всій Україні!
Форма для сирної паски створена для швидкого і зручного приготування даного святкового десерту. Її деталі виготовлені з міцного харчового пластику. Чотири частини з пасхальним тисненням на гранях утворюють фігуру у вигляді піраміди без верху. Просте та зручне кріплення дозволяє легко збирати і розбирати форму. Об’єм даного кондитерського інвентарю 500 мл, а, значить, він підійде для приготування сирної паски середніх розмірів.
Три головних складових традиційної святкової страви: форма для сирної паски, марля і підготовлений сир. Форму необхідно зібрати, сир перетерти через сито або подрібнити в блендері, також варто додати до нього цукор, горіхи та сухофрукти. Вистелити форму марлею, утрамбувати сирну масу і залишити в холоді на добу. Після акуратно вийняти готовий десерт і прикрасити. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує своїм покупцям купити форми для сирних пасок з доставкою по всій Україні!
Опис
Форма для сирної паски створена для швидкого і зручного приготування даного святкового десерту. Її деталі виготовлені з міцного харчового пластику. Чотири частини з пасхальним тисненням на гранях утворюють фігуру у вигляді піраміди без верху. Просте та зручне кріплення дозволяє легко збирати і розбирати форму. Об’єм даного кондитерського інвентарю 500 мл, а, значить, він підійде для приготування сирної паски середніх розмірів.
Три головних складових традиційної святкової страви: форма для сирної паски, марля і підготовлений сир. Форму необхідно зібрати, сир перетерти через сито або подрібнити в блендері, також варто додати до нього цукор, горіхи та сухофрукти. Вистелити форму марлею, утрамбувати сирну масу і залишити в холоді на добу. Після акуратно вийняти готовий десерт і прикрасити. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує своїм покупцям купити форми для сирних пасок з доставкою по всій Україні!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах