Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 570.00 грн
У продажу від: 50 грам
Кухня народів Близького Сходу ось уже кілька століть активно використовує таку дивовижну ягоду як барбарис. Сотні рецептів обов'язково включають в список інгредієнтів плоди барбарису, зокрема це рецепти пловів, рагу, супів, бульйонів і шашликів. У кулінарії частіше застосовується саме сушений барбарис, адже він менш кислий, ніж свіжі плоди, до того ж, сушені ягоди відмінно зберігаються. З цілих ягід готують компоти і тушковані страви, а розтертий сушений барбарис використовують як пряність до м'яса, соусів і навіть десертів. Теплова обробка сприяє більш активному розкриттю ароматичних і смакових властивостей цієї спеції.
В деякі національні суміші приправ додають сушений барбарис, адже він дозволяє надати стравам трохи кислуватого вишуканого смаку, насичує їжу вітамінами, макро- і мікроелементами, харчовими волокнами. Ця ягода відмінно поєднується з перцем, часником, зірой, коріандром, куркумою і карі. Барбарис має корисні властивості, наприклад, добре підвищує апетит і допомагає боротися із застудою, а настій сушених ягід корисний при гіпертонії і діабеті, він сприяє зміцненню імунітету. Придбати сушений барбарис за доступною вартістю пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Кухня народів Близького Сходу ось уже кілька століть активно використовує таку дивовижну ягоду як барбарис. Сотні рецептів обов'язково включають в список інгредієнтів плоди барбарису, зокрема це рецепти пловів, рагу, супів, бульйонів і шашликів. У кулінарії частіше застосовується саме сушений барбарис, адже він менш кислий, ніж свіжі плоди, до того ж, сушені ягоди відмінно зберігаються. З цілих ягід готують компоти і тушковані страви, а розтертий сушений барбарис використовують як пряність до м'яса, соусів і навіть десертів. Теплова обробка сприяє більш активному розкриттю ароматичних і смакових властивостей цієї спеції.
В деякі національні суміші приправ додають сушений барбарис, адже він дозволяє надати стравам трохи кислуватого вишуканого смаку, насичує їжу вітамінами, макро- і мікроелементами, харчовими волокнами. Ця ягода відмінно поєднується з перцем, часником, зірой, коріандром, куркумою і карі. Барбарис має корисні властивості, наприклад, добре підвищує апетит і допомагає боротися із застудою, а настій сушених ягід корисний при гіпертонії і діабеті, він сприяє зміцненню імунітету. Придбати сушений барбарис за доступною вартістю пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Кухня народів Близького Сходу ось уже кілька століть активно використовує таку дивовижну ягоду як барбарис. Сотні рецептів обов'язково включають в список інгредієнтів плоди барбарису, зокрема це рецепти пловів, рагу, супів, бульйонів і шашликів. У кулінарії частіше застосовується саме сушений барбарис, адже він менш кислий, ніж свіжі плоди, до того ж, сушені ягоди відмінно зберігаються. З цілих ягід готують компоти і тушковані страви, а розтертий сушений барбарис використовують як пряність до м'яса, соусів і навіть десертів. Теплова обробка сприяє більш активному розкриттю ароматичних і смакових властивостей цієї спеції.
В деякі національні суміші приправ додають сушений барбарис, адже він дозволяє надати стравам трохи кислуватого вишуканого смаку, насичує їжу вітамінами, макро- і мікроелементами, харчовими волокнами. Ця ягода відмінно поєднується з перцем, часником, зірой, коріандром, куркумою і карі. Барбарис має корисні властивості, наприклад, добре підвищує апетит і допомагає боротися із застудою, а настій сушених ягід корисний при гіпертонії і діабеті, він сприяє зміцненню імунітету. Придбати сушений барбарис за доступною вартістю пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Опис
Кухня народів Близького Сходу ось уже кілька століть активно використовує таку дивовижну ягоду як барбарис. Сотні рецептів обов'язково включають в список інгредієнтів плоди барбарису, зокрема це рецепти пловів, рагу, супів, бульйонів і шашликів. У кулінарії частіше застосовується саме сушений барбарис, адже він менш кислий, ніж свіжі плоди, до того ж, сушені ягоди відмінно зберігаються. З цілих ягід готують компоти і тушковані страви, а розтертий сушений барбарис використовують як пряність до м'яса, соусів і навіть десертів. Теплова обробка сприяє більш активному розкриттю ароматичних і смакових властивостей цієї спеції.
В деякі національні суміші приправ додають сушений барбарис, адже він дозволяє надати стравам трохи кислуватого вишуканого смаку, насичує їжу вітамінами, макро- і мікроелементами, харчовими волокнами. Ця ягода відмінно поєднується з перцем, часником, зірой, коріандром, куркумою і карі. Барбарис має корисні властивості, наприклад, добре підвищує апетит і допомагає боротися із застудою, а настій сушених ягід корисний при гіпертонії і діабеті, він сприяє зміцненню імунітету. Придбати сушений барбарис за доступною вартістю пропонує магазин Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах