Кошик
Ваш кошик порожній!
Суміш для печива «Американер» представляє собою сухий концентрат, розроблений спеціально для виробів з хрусткою скоринкою і, разом з тим, м'якою серединкою. Печиво такого типу підійде для розширення асортименту невеликих кафе або пекарень, а використання сухої суміші дозволить спростити технологічний процес приготування.
Ціна за кг: 80.00 грн
У продажу від: 50 грам
Склад десятипроцентного концентрату уявляє собою комплекс спеціально підібраних сухих компонентів. Основні з них - кукурудзяний крохмаль, розпушувач, молочна сироватка, а також суміш вівсяного і пшеничного борошна.
Для отримання виробів високої якості виробник рекомендує дозувати інгредієнт у кількості 10% від маси сухих компонентів, а також пропонує наступну рецептуру:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 500 грам
- суміш для печива - 100 грам
- патока - 60 грам
- яєчний меланж - 154 грами
- маргарин - 188 грам
Спочатку збити маргарин і ½ частина цукру, потім додати меланж. Після отримання однорідної маси, внести патоку. Окремо змішати сухі компоненти - борошно, концентрат і решту цукру. З'єднати обидві суміші, перемішати до повного розподілу сухих компонентів.
Опис
Склад десятипроцентного концентрату уявляє собою комплекс спеціально підібраних сухих компонентів. Основні з них - кукурудзяний крохмаль, розпушувач, молочна сироватка, а також суміш вівсяного і пшеничного борошна.
Для отримання виробів високої якості виробник рекомендує дозувати інгредієнт у кількості 10% від маси сухих компонентів, а також пропонує наступну рецептуру:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 500 грам
- суміш для печива - 100 грам
- патока - 60 грам
- яєчний меланж - 154 грами
- маргарин - 188 грам
Спочатку збити маргарин і ½ частина цукру, потім додати меланж. Після отримання однорідної маси, внести патоку. Окремо змішати сухі компоненти - борошно, концентрат і решту цукру. З'єднати обидві суміші, перемішати до повного розподілу сухих компонентів.
Склад десятипроцентного концентрату уявляє собою комплекс спеціально підібраних сухих компонентів. Основні з них - кукурудзяний крохмаль, розпушувач, молочна сироватка, а також суміш вівсяного і пшеничного борошна.
Для отримання виробів високої якості виробник рекомендує дозувати інгредієнт у кількості 10% від маси сухих компонентів, а також пропонує наступну рецептуру:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 500 грам
- суміш для печива - 100 грам
- патока - 60 грам
- яєчний меланж - 154 грами
- маргарин - 188 грам
Спочатку збити маргарин і ½ частина цукру, потім додати меланж. Після отримання однорідної маси, внести патоку. Окремо змішати сухі компоненти - борошно, концентрат і решту цукру. З'єднати обидві суміші, перемішати до повного розподілу сухих компонентів.
Опис
Склад десятипроцентного концентрату уявляє собою комплекс спеціально підібраних сухих компонентів. Основні з них - кукурудзяний крохмаль, розпушувач, молочна сироватка, а також суміш вівсяного і пшеничного борошна.
Для отримання виробів високої якості виробник рекомендує дозувати інгредієнт у кількості 10% від маси сухих компонентів, а також пропонує наступну рецептуру:
- борошно пшеничне в/г - 400 грам
- цукор - 500 грам
- суміш для печива - 100 грам
- патока - 60 грам
- яєчний меланж - 154 грами
- маргарин - 188 грам
Спочатку збити маргарин і ½ частина цукру, потім додати меланж. Після отримання однорідної маси, внести патоку. Окремо змішати сухі компоненти - борошно, концентрат і решту цукру. З'єднати обидві суміші, перемішати до повного розподілу сухих компонентів.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах