Кошик
Ваш кошик порожній!
Універсальне сито діаметром 105 мм знадобиться для просіювання борошна, какао-порошку, сухого молока або сироватки та безлічі інших сипучих інгредієнтів. Проста і надійна конструкція, безпечний харчовий матеріал виготовлення - головні переваги цього кухонного інвентарю.
Сито діаметром 105 мм від торгової марки «Empire» має міцний каркас з харчової нержавіючої сталі. Загальна довжина інструменту - 215 мм, а глибина робочої частини становить 35 мм. Такі габарити роблять інвентар незамінним на домашній кухні, коли потрібно швидко просіяти невелику порцію сухого молока, борошна або цукрової пудри. Для того щоб частинки інгредієнтів не залишалися на поверхні сита, після використання інструмент необхідно очистити під проточною водою або в посудомийній машині. Зручна ручка дозволяє зберігати просіювач в підвішеному стані на спеціальній кухонній стійці.
Для просіювання більшості сипучих інгредієнтів рекомендуємо купити сито діаметром 105 мм в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Сито діаметром 105 мм від торгової марки «Empire» має міцний каркас з харчової нержавіючої сталі. Загальна довжина інструменту - 215 мм, а глибина робочої частини становить 35 мм. Такі габарити роблять інвентар незамінним на домашній кухні, коли потрібно швидко просіяти невелику порцію сухого молока, борошна або цукрової пудри. Для того щоб частинки інгредієнтів не залишалися на поверхні сита, після використання інструмент необхідно очистити під проточною водою або в посудомийній машині. Зручна ручка дозволяє зберігати просіювач в підвішеному стані на спеціальній кухонній стійці.
Для просіювання більшості сипучих інгредієнтів рекомендуємо купити сито діаметром 105 мм в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Сито діаметром 105 мм від торгової марки «Empire» має міцний каркас з харчової нержавіючої сталі. Загальна довжина інструменту - 215 мм, а глибина робочої частини становить 35 мм. Такі габарити роблять інвентар незамінним на домашній кухні, коли потрібно швидко просіяти невелику порцію сухого молока, борошна або цукрової пудри. Для того щоб частинки інгредієнтів не залишалися на поверхні сита, після використання інструмент необхідно очистити під проточною водою або в посудомийній машині. Зручна ручка дозволяє зберігати просіювач в підвішеному стані на спеціальній кухонній стійці.
Для просіювання більшості сипучих інгредієнтів рекомендуємо купити сито діаметром 105 мм в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Опис
Сито діаметром 105 мм від торгової марки «Empire» має міцний каркас з харчової нержавіючої сталі. Загальна довжина інструменту - 215 мм, а глибина робочої частини становить 35 мм. Такі габарити роблять інвентар незамінним на домашній кухні, коли потрібно швидко просіяти невелику порцію сухого молока, борошна або цукрової пудри. Для того щоб частинки інгредієнтів не залишалися на поверхні сита, після використання інструмент необхідно очистити під проточною водою або в посудомийній машині. Зручна ручка дозволяє зберігати просіювач в підвішеному стані на спеціальній кухонній стійці.
Для просіювання більшості сипучих інгредієнтів рекомендуємо купити сито діаметром 105 мм в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах