Кошик
Ваш кошик порожній!
Якщо ви звикли часто радувати своїх рідних домашньою випічкою, підставка для роботи з тортом неодмінно має бути присутня на вашій кухні. Інвентар допоможе вирівняти поверхню торта, за допомогою мішка нанести крем на бічні частини виробу або рівномірно розподілити його по поверхні шпателем.
Практично кожен кондитер, любитель або впевнений професіонал, користується таким інвентарем, як підставка для роботи з тортом. Матеріалом її виготовлення є міцний пластик, призначений для контакту з харчовими продуктами. Робоча частина підставки закріплена на стійкій основі, але вільно обертається навколо своєї осі.
Габарити інвентарю:
• висота - 70 мм
• діаметр - 280 мм
Підставка, що обертається, дозволить оформити «бордюри» торта воланами або іншими візерунками з масляного крему або крем-чизу. Скориставшись звичайною лопаткою, можна вирівняти поверхню кремом або ганашем, а за допомогою фігурного шпателя - отримати необхідний рельєф.
Якщо ви ще не встигли придбати цей корисний інструмент, інтернет-магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити підставку для роботи з тортом прямо зараз. Швидко організуємо доставку на відділення Нової пошти або Укрпошти.
Опис
Практично кожен кондитер, любитель або впевнений професіонал, користується таким інвентарем, як підставка для роботи з тортом. Матеріалом її виготовлення є міцний пластик, призначений для контакту з харчовими продуктами. Робоча частина підставки закріплена на стійкій основі, але вільно обертається навколо своєї осі.
Габарити інвентарю:
• висота - 70 мм
• діаметр - 280 мм
Підставка, що обертається, дозволить оформити «бордюри» торта воланами або іншими візерунками з масляного крему або крем-чизу. Скориставшись звичайною лопаткою, можна вирівняти поверхню кремом або ганашем, а за допомогою фігурного шпателя - отримати необхідний рельєф.
Якщо ви ще не встигли придбати цей корисний інструмент, інтернет-магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити підставку для роботи з тортом прямо зараз. Швидко організуємо доставку на відділення Нової пошти або Укрпошти.
Практично кожен кондитер, любитель або впевнений професіонал, користується таким інвентарем, як підставка для роботи з тортом. Матеріалом її виготовлення є міцний пластик, призначений для контакту з харчовими продуктами. Робоча частина підставки закріплена на стійкій основі, але вільно обертається навколо своєї осі.
Габарити інвентарю:
• висота - 70 мм
• діаметр - 280 мм
Підставка, що обертається, дозволить оформити «бордюри» торта воланами або іншими візерунками з масляного крему або крем-чизу. Скориставшись звичайною лопаткою, можна вирівняти поверхню кремом або ганашем, а за допомогою фігурного шпателя - отримати необхідний рельєф.
Якщо ви ще не встигли придбати цей корисний інструмент, інтернет-магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити підставку для роботи з тортом прямо зараз. Швидко організуємо доставку на відділення Нової пошти або Укрпошти.
Опис
Практично кожен кондитер, любитель або впевнений професіонал, користується таким інвентарем, як підставка для роботи з тортом. Матеріалом її виготовлення є міцний пластик, призначений для контакту з харчовими продуктами. Робоча частина підставки закріплена на стійкій основі, але вільно обертається навколо своєї осі.
Габарити інвентарю:
• висота - 70 мм
• діаметр - 280 мм
Підставка, що обертається, дозволить оформити «бордюри» торта воланами або іншими візерунками з масляного крему або крем-чизу. Скориставшись звичайною лопаткою, можна вирівняти поверхню кремом або ганашем, а за допомогою фігурного шпателя - отримати необхідний рельєф.
Якщо ви ще не встигли придбати цей корисний інструмент, інтернет-магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити підставку для роботи з тортом прямо зараз. Швидко організуємо доставку на відділення Нової пошти або Укрпошти.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах