Кошик
Ваш кошик порожній!
Практично кожен кондитер, любитель або впевнений професіонал, користується таким інвентарем, як підставка для роботи з тортом. Матеріалом її виготовлення є міцний пластик, призначений для контакту з харчовими продуктами. Робоча частина підставки закріплена на стійкій основі, але вільно обертається навколо своєї осі.
Габарити інвентарю:
• висота - 70 мм
• діаметр - 280 мм
Підставка, що обертається, дозволить оформити «бордюри» торта воланами або іншими візерунками з масляного крему або крем-чизу. Скориставшись звичайною лопаткою, можна вирівняти поверхню кремом або ганашем, а за допомогою фігурного шпателя - отримати необхідний рельєф.
Якщо ви ще не встигли придбати цей корисний інструмент, інтернет-магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити підставку для роботи з тортом прямо зараз. Швидко організуємо доставку на відділення Нової пошти або Укрпошти.
Опис
Практично кожен кондитер, любитель або впевнений професіонал, користується таким інвентарем, як підставка для роботи з тортом. Матеріалом її виготовлення є міцний пластик, призначений для контакту з харчовими продуктами. Робоча частина підставки закріплена на стійкій основі, але вільно обертається навколо своєї осі.
Габарити інвентарю:
• висота - 70 мм
• діаметр - 280 мм
Підставка, що обертається, дозволить оформити «бордюри» торта воланами або іншими візерунками з масляного крему або крем-чизу. Скориставшись звичайною лопаткою, можна вирівняти поверхню кремом або ганашем, а за допомогою фігурного шпателя - отримати необхідний рельєф.
Якщо ви ще не встигли придбати цей корисний інструмент, інтернет-магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити підставку для роботи з тортом прямо зараз. Швидко організуємо доставку на відділення Нової пошти або Укрпошти.
Практично кожен кондитер, любитель або впевнений професіонал, користується таким інвентарем, як підставка для роботи з тортом. Матеріалом її виготовлення є міцний пластик, призначений для контакту з харчовими продуктами. Робоча частина підставки закріплена на стійкій основі, але вільно обертається навколо своєї осі.
Габарити інвентарю:
• висота - 70 мм
• діаметр - 280 мм
Підставка, що обертається, дозволить оформити «бордюри» торта воланами або іншими візерунками з масляного крему або крем-чизу. Скориставшись звичайною лопаткою, можна вирівняти поверхню кремом або ганашем, а за допомогою фігурного шпателя - отримати необхідний рельєф.
Якщо ви ще не встигли придбати цей корисний інструмент, інтернет-магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити підставку для роботи з тортом прямо зараз. Швидко організуємо доставку на відділення Нової пошти або Укрпошти.
Опис
Практично кожен кондитер, любитель або впевнений професіонал, користується таким інвентарем, як підставка для роботи з тортом. Матеріалом її виготовлення є міцний пластик, призначений для контакту з харчовими продуктами. Робоча частина підставки закріплена на стійкій основі, але вільно обертається навколо своєї осі.
Габарити інвентарю:
• висота - 70 мм
• діаметр - 280 мм
Підставка, що обертається, дозволить оформити «бордюри» торта воланами або іншими візерунками з масляного крему або крем-чизу. Скориставшись звичайною лопаткою, можна вирівняти поверхню кремом або ганашем, а за допомогою фігурного шпателя - отримати необхідний рельєф.
Якщо ви ще не встигли придбати цей корисний інструмент, інтернет-магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити підставку для роботи з тортом прямо зараз. Швидко організуємо доставку на відділення Нової пошти або Укрпошти.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах