Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 170.00 грн
У продажу від: 50 грам
Пажитник цілий - це сушені насіння однорічної рослини, батьківщина якої - Середня Азія та Індія. Дана спеція відома під багатьма назвами: фенугрек, шамбала, хельба, Чаман. Насіння пажитника мають специфічний аромат, в якому об'єднані аромати горіха і бобових. Зерна тверді, коричневого кольору з гіркуватим присмаком. На сьогоднішній день в кулінарних, лікарських та кормових цілях, його культивують Китай, Іран, Сирія, Єгипет, США і Індія. Пажитник цілий містить в собі перелік вітамінів: А, В1, В2, РР, а також кальцій, фосфор, магній і залізо.
Перед використанням насіння пажитник варто розмолоти, це дозволить йому краще розкрити свої ароматичні та смакові якості, при цьому гіркоту чутно набагато менше. Східна і індійська кухня використовує цю спецію повсюди. Соуси, підливи, супи готуються виключно з додаванням пажитника, адже окрім надання витонченого горіхового аромату він ще і загущує страви. Суміші приправ, таких як каррі, хмелі-сунелі, чатні і аджика неможливі без цієї пряності. За допомогою насіння пажитника голландці ароматизують свої сири з козячого та коров'ячого молока, а пекарі додають їх в тісто для хлібобулочних виробів, щоб горіховий аромат просяк випічку зсередини. Купити пажитник цілий в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Пажитник цілий - це сушені насіння однорічної рослини, батьківщина якої - Середня Азія та Індія. Дана спеція відома під багатьма назвами: фенугрек, шамбала, хельба, Чаман. Насіння пажитника мають специфічний аромат, в якому об'єднані аромати горіха і бобових. Зерна тверді, коричневого кольору з гіркуватим присмаком. На сьогоднішній день в кулінарних, лікарських та кормових цілях, його культивують Китай, Іран, Сирія, Єгипет, США і Індія. Пажитник цілий містить в собі перелік вітамінів: А, В1, В2, РР, а також кальцій, фосфор, магній і залізо.
Перед використанням насіння пажитник варто розмолоти, це дозволить йому краще розкрити свої ароматичні та смакові якості, при цьому гіркоту чутно набагато менше. Східна і індійська кухня використовує цю спецію повсюди. Соуси, підливи, супи готуються виключно з додаванням пажитника, адже окрім надання витонченого горіхового аромату він ще і загущує страви. Суміші приправ, таких як каррі, хмелі-сунелі, чатні і аджика неможливі без цієї пряності. За допомогою насіння пажитника голландці ароматизують свої сири з козячого та коров'ячого молока, а пекарі додають їх в тісто для хлібобулочних виробів, щоб горіховий аромат просяк випічку зсередини. Купити пажитник цілий в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Пажитник цілий - це сушені насіння однорічної рослини, батьківщина якої - Середня Азія та Індія. Дана спеція відома під багатьма назвами: фенугрек, шамбала, хельба, Чаман. Насіння пажитника мають специфічний аромат, в якому об'єднані аромати горіха і бобових. Зерна тверді, коричневого кольору з гіркуватим присмаком. На сьогоднішній день в кулінарних, лікарських та кормових цілях, його культивують Китай, Іран, Сирія, Єгипет, США і Індія. Пажитник цілий містить в собі перелік вітамінів: А, В1, В2, РР, а також кальцій, фосфор, магній і залізо.
Перед використанням насіння пажитник варто розмолоти, це дозволить йому краще розкрити свої ароматичні та смакові якості, при цьому гіркоту чутно набагато менше. Східна і індійська кухня використовує цю спецію повсюди. Соуси, підливи, супи готуються виключно з додаванням пажитника, адже окрім надання витонченого горіхового аромату він ще і загущує страви. Суміші приправ, таких як каррі, хмелі-сунелі, чатні і аджика неможливі без цієї пряності. За допомогою насіння пажитника голландці ароматизують свої сири з козячого та коров'ячого молока, а пекарі додають їх в тісто для хлібобулочних виробів, щоб горіховий аромат просяк випічку зсередини. Купити пажитник цілий в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Пажитник цілий - це сушені насіння однорічної рослини, батьківщина якої - Середня Азія та Індія. Дана спеція відома під багатьма назвами: фенугрек, шамбала, хельба, Чаман. Насіння пажитника мають специфічний аромат, в якому об'єднані аромати горіха і бобових. Зерна тверді, коричневого кольору з гіркуватим присмаком. На сьогоднішній день в кулінарних, лікарських та кормових цілях, його культивують Китай, Іран, Сирія, Єгипет, США і Індія. Пажитник цілий містить в собі перелік вітамінів: А, В1, В2, РР, а також кальцій, фосфор, магній і залізо.
Перед використанням насіння пажитник варто розмолоти, це дозволить йому краще розкрити свої ароматичні та смакові якості, при цьому гіркоту чутно набагато менше. Східна і індійська кухня використовує цю спецію повсюди. Соуси, підливи, супи готуються виключно з додаванням пажитника, адже окрім надання витонченого горіхового аромату він ще і загущує страви. Суміші приправ, таких як каррі, хмелі-сунелі, чатні і аджика неможливі без цієї пряності. За допомогою насіння пажитника голландці ароматизують свої сири з козячого та коров'ячого молока, а пекарі додають їх в тісто для хлібобулочних виробів, щоб горіховий аромат просяк випічку зсередини. Купити пажитник цілий в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах