Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Пажитник насіння

Арт: 472002
(0 відгуків)
Наявність: Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 6.12кг

Пажитник дуже поширена спеція у всіх країнах світу. Вона є складовою багатьох приправ. Часто пажитник використовують як загущувач, додаючи його в супи, соуси і заправки, надаючи їм легкого горіхового аромату. Приправа пажитник продається в інтернет-магазині Пекар-Кондитер в будь-якій потрібній вам кількості.

Ціна за кг: 170.00 грн

У продажу від: 50 грам

Вкажіть бажану вагу
грам
Сумма:
17.00 грн
Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Індія
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
23.0
жири, г
6.4
вуглеводи, г
58.3
енергетична цінність, ккал
323
Термін зберігання
24 місяці

Пажитник цілий - це сушені насіння однорічної рослини, батьківщина якої - Середня Азія та Індія. Дана спеція відома під багатьма назвами: фенугрек, шамбала, хельба, Чаман. Насіння пажитника мають специфічний аромат, в якому об'єднані аромати горіха і бобових. Зерна тверді, коричневого кольору з гіркуватим присмаком. На сьогоднішній день в кулінарних, лікарських та кормових цілях, його культивують Китай, Іран, Сирія, Єгипет, США і Індія. Пажитник цілий містить в собі перелік вітамінів: А, В1, В2, РР, а також кальцій, фосфор, магній і залізо.

Перед використанням насіння пажитник варто розмолоти, це дозволить йому краще розкрити свої ароматичні та смакові якості, при цьому гіркоту чутно набагато менше. Східна і індійська кухня використовує цю спецію повсюди. Соуси, підливи, супи готуються виключно з додаванням пажитника, адже окрім надання витонченого горіхового аромату він ще і загущує страви. Суміші приправ, таких як каррі, хмелі-сунелі, чатні і аджика неможливі без цієї пряності. За допомогою насіння пажитника голландці ароматизують свої сири з козячого та коров'ячого молока, а пекарі додають їх в тісто для хлібобулочних виробів, щоб горіховий аромат просяк випічку зсередини. Купити пажитник цілий в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!

Залиште відгук

Опис

Пажитник цілий - це сушені насіння однорічної рослини, батьківщина якої - Середня Азія та Індія. Дана спеція відома під багатьма назвами: фенугрек, шамбала, хельба, Чаман. Насіння пажитника мають специфічний аромат, в якому об'єднані аромати горіха і бобових. Зерна тверді, коричневого кольору з гіркуватим присмаком. На сьогоднішній день в кулінарних, лікарських та кормових цілях, його культивують Китай, Іран, Сирія, Єгипет, США і Індія. Пажитник цілий містить в собі перелік вітамінів: А, В1, В2, РР, а також кальцій, фосфор, магній і залізо.

Перед використанням насіння пажитник варто розмолоти, це дозволить йому краще розкрити свої ароматичні та смакові якості, при цьому гіркоту чутно набагато менше. Східна і індійська кухня використовує цю спецію повсюди. Соуси, підливи, супи готуються виключно з додаванням пажитника, адже окрім надання витонченого горіхового аромату він ще і загущує страви. Суміші приправ, таких як каррі, хмелі-сунелі, чатні і аджика неможливі без цієї пряності. За допомогою насіння пажитника голландці ароматизують свої сири з козячого та коров'ячого молока, а пекарі додають їх в тісто для хлібобулочних виробів, щоб горіховий аромат просяк випічку зсередини. Купити пажитник цілий в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!

Фасування
розфасовка від 50 грам
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
Виробник
Індія
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
23.0
жири, г
6.4
вуглеводи, г
58.3
енергетична цінність, ккал
323
Термін зберігання
24 місяці

Пажитник цілий - це сушені насіння однорічної рослини, батьківщина якої - Середня Азія та Індія. Дана спеція відома під багатьма назвами: фенугрек, шамбала, хельба, Чаман. Насіння пажитника мають специфічний аромат, в якому об'єднані аромати горіха і бобових. Зерна тверді, коричневого кольору з гіркуватим присмаком. На сьогоднішній день в кулінарних, лікарських та кормових цілях, його культивують Китай, Іран, Сирія, Єгипет, США і Індія. Пажитник цілий містить в собі перелік вітамінів: А, В1, В2, РР, а також кальцій, фосфор, магній і залізо.

Перед використанням насіння пажитник варто розмолоти, це дозволить йому краще розкрити свої ароматичні та смакові якості, при цьому гіркоту чутно набагато менше. Східна і індійська кухня використовує цю спецію повсюди. Соуси, підливи, супи готуються виключно з додаванням пажитника, адже окрім надання витонченого горіхового аромату він ще і загущує страви. Суміші приправ, таких як каррі, хмелі-сунелі, чатні і аджика неможливі без цієї пряності. За допомогою насіння пажитника голландці ароматизують свої сири з козячого та коров'ячого молока, а пекарі додають їх в тісто для хлібобулочних виробів, щоб горіховий аромат просяк випічку зсередини. Купити пажитник цілий в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!

Залиште відгук

Опис

Пажитник цілий - це сушені насіння однорічної рослини, батьківщина якої - Середня Азія та Індія. Дана спеція відома під багатьма назвами: фенугрек, шамбала, хельба, Чаман. Насіння пажитника мають специфічний аромат, в якому об'єднані аромати горіха і бобових. Зерна тверді, коричневого кольору з гіркуватим присмаком. На сьогоднішній день в кулінарних, лікарських та кормових цілях, його культивують Китай, Іран, Сирія, Єгипет, США і Індія. Пажитник цілий містить в собі перелік вітамінів: А, В1, В2, РР, а також кальцій, фосфор, магній і залізо.

Перед використанням насіння пажитник варто розмолоти, це дозволить йому краще розкрити свої ароматичні та смакові якості, при цьому гіркоту чутно набагато менше. Східна і індійська кухня використовує цю спецію повсюди. Соуси, підливи, супи готуються виключно з додаванням пажитника, адже окрім надання витонченого горіхового аромату він ще і загущує страви. Суміші приправ, таких як каррі, хмелі-сунелі, чатні і аджика неможливі без цієї пряності. За допомогою насіння пажитника голландці ароматизують свої сири з козячого та коров'ячого молока, а пекарі додають їх в тісто для хлібобулочних виробів, щоб горіховий аромат просяк випічку зсередини. Купити пажитник цілий в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Пажитник насіння
Пажитник насіння
Арт: 472002
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 6.12кг
Пажитник дуже поширена спеція у всіх країнах світу. Вона є складовою багатьох приправ. Часто пажитни...
170.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах