Кошик
Ваш кошик порожній!
Патока крохмальна являє собою в'язку, прозору рідину, яка не має запаху. Цей продукт, що виготовляється шляхом неповного гідролізу кукурудзяного крохмалю, отримав застосування в основному в харчовій промисловості. Його часто використовують в таких галузях, як кондитерське, хлібобулочні та консервне виробництво, а також пивоваріння. Глюкозний сироп, як в побуті називають патоку, є антікрісталлізуючим агентом. Це корисна властивість використовується для виготовлення безлічі солодощів, наприклад, карамелі або ірису.
Патока здатна впливати на гігроскопічність кінцевого продукту і напівфабрикатів, що запобігає їх швидкому висиханню. Тому її додавання в здобне печиво або пряники дозволить довше зберегти вироби свіжими і продовжить їх термін придатності.
Фасовка в металеві ємності по 25 кілограм дозволяє здешевити продукт і зробити його придбання вигідним. Магазин Пекар-Кондитер надає можливість купити патоку крохмальну за найкращою ціною.
Опис
Патока крохмальна являє собою в'язку, прозору рідину, яка не має запаху. Цей продукт, що виготовляється шляхом неповного гідролізу кукурудзяного крохмалю, отримав застосування в основному в харчовій промисловості. Його часто використовують в таких галузях, як кондитерське, хлібобулочні та консервне виробництво, а також пивоваріння. Глюкозний сироп, як в побуті називають патоку, є антікрісталлізуючим агентом. Це корисна властивість використовується для виготовлення безлічі солодощів, наприклад, карамелі або ірису.
Патока здатна впливати на гігроскопічність кінцевого продукту і напівфабрикатів, що запобігає їх швидкому висиханню. Тому її додавання в здобне печиво або пряники дозволить довше зберегти вироби свіжими і продовжить їх термін придатності.
Фасовка в металеві ємності по 25 кілограм дозволяє здешевити продукт і зробити його придбання вигідним. Магазин Пекар-Кондитер надає можливість купити патоку крохмальну за найкращою ціною.
Патока крохмальна являє собою в'язку, прозору рідину, яка не має запаху. Цей продукт, що виготовляється шляхом неповного гідролізу кукурудзяного крохмалю, отримав застосування в основному в харчовій промисловості. Його часто використовують в таких галузях, як кондитерське, хлібобулочні та консервне виробництво, а також пивоваріння. Глюкозний сироп, як в побуті називають патоку, є антікрісталлізуючим агентом. Це корисна властивість використовується для виготовлення безлічі солодощів, наприклад, карамелі або ірису.
Патока здатна впливати на гігроскопічність кінцевого продукту і напівфабрикатів, що запобігає їх швидкому висиханню. Тому її додавання в здобне печиво або пряники дозволить довше зберегти вироби свіжими і продовжить їх термін придатності.
Фасовка в металеві ємності по 25 кілограм дозволяє здешевити продукт і зробити його придбання вигідним. Магазин Пекар-Кондитер надає можливість купити патоку крохмальну за найкращою ціною.
Опис
Патока крохмальна являє собою в'язку, прозору рідину, яка не має запаху. Цей продукт, що виготовляється шляхом неповного гідролізу кукурудзяного крохмалю, отримав застосування в основному в харчовій промисловості. Його часто використовують в таких галузях, як кондитерське, хлібобулочні та консервне виробництво, а також пивоваріння. Глюкозний сироп, як в побуті називають патоку, є антікрісталлізуючим агентом. Це корисна властивість використовується для виготовлення безлічі солодощів, наприклад, карамелі або ірису.
Патока здатна впливати на гігроскопічність кінцевого продукту і напівфабрикатів, що запобігає їх швидкому висиханню. Тому її додавання в здобне печиво або пряники дозволить довше зберегти вироби свіжими і продовжить їх термін придатності.
Фасовка в металеві ємності по 25 кілограм дозволяє здешевити продукт і зробити його придбання вигідним. Магазин Пекар-Кондитер надає можливість купити патоку крохмальну за найкращою ціною.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах