Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Патока крохмальна 25 л

Арт: 794080
(0 відгуків)
Наявність: Немає в наявності

Широкий спектр властивостей дозволяє успішно використовувати патоку крохмальну для ряду кондитерських виробів - пряників, здобного печива, зефіру, пастили, желейних цукерок, а також дріжджової випічки. Застосування інгредієнта не впливає на такі технологічні етапи, як фарбування, проминка та формування карамельної маси.

шт
Сумма:
1200.00 грн

Патока крохмальна являє собою в'язку, прозору рідину, яка не має запаху. Цей продукт, що виготовляється шляхом неповного гідролізу кукурудзяного крохмалю, отримав застосування в основному в харчовій промисловості. Його часто використовують в таких галузях, як кондитерське, хлібобулочні та консервне виробництво, а також пивоваріння. Глюкозний сироп, як в побуті називають патоку, є антікрісталлізуючим агентом. Це корисна властивість використовується для виготовлення безлічі солодощів, наприклад, карамелі або ірису.

Патока здатна впливати на гігроскопічність кінцевого продукту і напівфабрикатів, що запобігає їх швидкому висиханню. Тому її додавання в здобне печиво або пряники дозволить довше зберегти вироби свіжими і продовжить їх термін придатності.

Фасовка в металеві ємності по 25 кілограм дозволяє здешевити продукт і зробити його придбання вигідним. Магазин Пекар-Кондитер надає можливість купити патоку крохмальну за найкращою ціною.

Залиште відгук

Опис

Патока крохмальна являє собою в'язку, прозору рідину, яка не має запаху. Цей продукт, що виготовляється шляхом неповного гідролізу кукурудзяного крохмалю, отримав застосування в основному в харчовій промисловості. Його часто використовують в таких галузях, як кондитерське, хлібобулочні та консервне виробництво, а також пивоваріння. Глюкозний сироп, як в побуті називають патоку, є антікрісталлізуючим агентом. Це корисна властивість використовується для виготовлення безлічі солодощів, наприклад, карамелі або ірису.

Патока здатна впливати на гігроскопічність кінцевого продукту і напівфабрикатів, що запобігає їх швидкому висиханню. Тому її додавання в здобне печиво або пряники дозволить довше зберегти вироби свіжими і продовжить їх термін придатності.

Фасовка в металеві ємності по 25 кілограм дозволяє здешевити продукт і зробити його придбання вигідним. Магазин Пекар-Кондитер надає можливість купити патоку крохмальну за найкращою ціною.

Патока крохмальна являє собою в'язку, прозору рідину, яка не має запаху. Цей продукт, що виготовляється шляхом неповного гідролізу кукурудзяного крохмалю, отримав застосування в основному в харчовій промисловості. Його часто використовують в таких галузях, як кондитерське, хлібобулочні та консервне виробництво, а також пивоваріння. Глюкозний сироп, як в побуті називають патоку, є антікрісталлізуючим агентом. Це корисна властивість використовується для виготовлення безлічі солодощів, наприклад, карамелі або ірису.

Патока здатна впливати на гігроскопічність кінцевого продукту і напівфабрикатів, що запобігає їх швидкому висиханню. Тому її додавання в здобне печиво або пряники дозволить довше зберегти вироби свіжими і продовжить їх термін придатності.

Фасовка в металеві ємності по 25 кілограм дозволяє здешевити продукт і зробити його придбання вигідним. Магазин Пекар-Кондитер надає можливість купити патоку крохмальну за найкращою ціною.

Залиште відгук

Опис

Патока крохмальна являє собою в'язку, прозору рідину, яка не має запаху. Цей продукт, що виготовляється шляхом неповного гідролізу кукурудзяного крохмалю, отримав застосування в основному в харчовій промисловості. Його часто використовують в таких галузях, як кондитерське, хлібобулочні та консервне виробництво, а також пивоваріння. Глюкозний сироп, як в побуті називають патоку, є антікрісталлізуючим агентом. Це корисна властивість використовується для виготовлення безлічі солодощів, наприклад, карамелі або ірису.

Патока здатна впливати на гігроскопічність кінцевого продукту і напівфабрикатів, що запобігає їх швидкому висиханню. Тому її додавання в здобне печиво або пряники дозволить довше зберегти вироби свіжими і продовжить їх термін придатності.

Фасовка в металеві ємності по 25 кілограм дозволяє здешевити продукт і зробити його придбання вигідним. Магазин Пекар-Кондитер надає можливість купити патоку крохмальну за найкращою ціною.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Патока крохмальна 25 л
Патока крохмальна 25 л
Арт: 794080
Немає в наявності
Широкий спектр властивостей дозволяє успішно використовувати патоку крохмальну для ряду кондитерськи...
1200.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах