Кошик
Ваш кошик порожній!
Максимальна температура сушки свіжого фруктового пюре - 40 градусів. Це дозволяє вберегти від термічного руйнування практично всі вітаміни, що містяться в свіжих плодах абрикоса. Оскільки велика частина вологи, яка знаходиться у фруктах, випаровується, обсяг кінцевого продукту зменшується в 10 - 15 разів. Тому ці ягідні цукерки можна сміливо назвати справжнім концентратом. Пастилу можна додати до вівсянки або будь-якої іншої каші, а також вживати з медом, молоком або чаєм. Вона підходить для дієтичного харчування і сироїдіння, а також стане швидким і здоровим перекусом між основними прийомами їжі.
Тим, хто ще не встиг оцінити користь ягідних солодощів, рекомендуємо купити пастилу з абрикоса торгової марки «Смак життя». Магазин Пекар-Кондитер забезпечить швидку доставку такими логістичними службами, як Укрпошта і Нова пошта в будь-яку точку України.
Опис
Максимальна температура сушки свіжого фруктового пюре - 40 градусів. Це дозволяє вберегти від термічного руйнування практично всі вітаміни, що містяться в свіжих плодах абрикоса. Оскільки велика частина вологи, яка знаходиться у фруктах, випаровується, обсяг кінцевого продукту зменшується в 10 - 15 разів. Тому ці ягідні цукерки можна сміливо назвати справжнім концентратом. Пастилу можна додати до вівсянки або будь-якої іншої каші, а також вживати з медом, молоком або чаєм. Вона підходить для дієтичного харчування і сироїдіння, а також стане швидким і здоровим перекусом між основними прийомами їжі.
Тим, хто ще не встиг оцінити користь ягідних солодощів, рекомендуємо купити пастилу з абрикоса торгової марки «Смак життя». Магазин Пекар-Кондитер забезпечить швидку доставку такими логістичними службами, як Укрпошта і Нова пошта в будь-яку точку України.
Максимальна температура сушки свіжого фруктового пюре - 40 градусів. Це дозволяє вберегти від термічного руйнування практично всі вітаміни, що містяться в свіжих плодах абрикоса. Оскільки велика частина вологи, яка знаходиться у фруктах, випаровується, обсяг кінцевого продукту зменшується в 10 - 15 разів. Тому ці ягідні цукерки можна сміливо назвати справжнім концентратом. Пастилу можна додати до вівсянки або будь-якої іншої каші, а також вживати з медом, молоком або чаєм. Вона підходить для дієтичного харчування і сироїдіння, а також стане швидким і здоровим перекусом між основними прийомами їжі.
Тим, хто ще не встиг оцінити користь ягідних солодощів, рекомендуємо купити пастилу з абрикоса торгової марки «Смак життя». Магазин Пекар-Кондитер забезпечить швидку доставку такими логістичними службами, як Укрпошта і Нова пошта в будь-яку точку України.
Опис
Максимальна температура сушки свіжого фруктового пюре - 40 градусів. Це дозволяє вберегти від термічного руйнування практично всі вітаміни, що містяться в свіжих плодах абрикоса. Оскільки велика частина вологи, яка знаходиться у фруктах, випаровується, обсяг кінцевого продукту зменшується в 10 - 15 разів. Тому ці ягідні цукерки можна сміливо назвати справжнім концентратом. Пастилу можна додати до вівсянки або будь-якої іншої каші, а також вживати з медом, молоком або чаєм. Вона підходить для дієтичного харчування і сироїдіння, а також стане швидким і здоровим перекусом між основними прийомами їжі.
Тим, хто ще не встиг оцінити користь ягідних солодощів, рекомендуємо купити пастилу з абрикоса торгової марки «Смак життя». Магазин Пекар-Кондитер забезпечить швидку доставку такими логістичними службами, як Укрпошта і Нова пошта в будь-яку точку України.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах