Кошик
Ваш кошик порожній!
Для створення тонкого, невагомого покриття кондитерських виробів потрібна спеціальна цукрова паста для обтягування. При температурі від 21 до 23 ˚С вона має ідеальну структуру для розкатування. Щоб уникнути прилипання маси, найкраще скористатися силіконовим інвентарем - качалкою і килимком. Для розгладження покриття підійде будь-яка кондитерська праска.
Щоб надати цукровій пасті бажаного кольору, найкраще скористатися гелевим водорозчинним барвником. Регулюючи кількість пігменту, можна домогтися необхідної інтенсивності кольору. Мастику слід вимішати для розподілу частинок барвника.
Розфасовка, представлена в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, підійде для домашніх кондитерів, а також для тих, хто готує торти на замовлення. На сайті купити мастику для обтягування в упаковці вагою 500 грам можна в кілька кліків.
Опис
Для створення тонкого, невагомого покриття кондитерських виробів потрібна спеціальна цукрова паста для обтягування. При температурі від 21 до 23 ˚С вона має ідеальну структуру для розкатування. Щоб уникнути прилипання маси, найкраще скористатися силіконовим інвентарем - качалкою і килимком. Для розгладження покриття підійде будь-яка кондитерська праска.
Щоб надати цукровій пасті бажаного кольору, найкраще скористатися гелевим водорозчинним барвником. Регулюючи кількість пігменту, можна домогтися необхідної інтенсивності кольору. Мастику слід вимішати для розподілу частинок барвника.
Розфасовка, представлена в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, підійде для домашніх кондитерів, а також для тих, хто готує торти на замовлення. На сайті купити мастику для обтягування в упаковці вагою 500 грам можна в кілька кліків.
Для створення тонкого, невагомого покриття кондитерських виробів потрібна спеціальна цукрова паста для обтягування. При температурі від 21 до 23 ˚С вона має ідеальну структуру для розкатування. Щоб уникнути прилипання маси, найкраще скористатися силіконовим інвентарем - качалкою і килимком. Для розгладження покриття підійде будь-яка кондитерська праска.
Щоб надати цукровій пасті бажаного кольору, найкраще скористатися гелевим водорозчинним барвником. Регулюючи кількість пігменту, можна домогтися необхідної інтенсивності кольору. Мастику слід вимішати для розподілу частинок барвника.
Розфасовка, представлена в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, підійде для домашніх кондитерів, а також для тих, хто готує торти на замовлення. На сайті купити мастику для обтягування в упаковці вагою 500 грам можна в кілька кліків.
Опис
Для створення тонкого, невагомого покриття кондитерських виробів потрібна спеціальна цукрова паста для обтягування. При температурі від 21 до 23 ˚С вона має ідеальну структуру для розкатування. Щоб уникнути прилипання маси, найкраще скористатися силіконовим інвентарем - качалкою і килимком. Для розгладження покриття підійде будь-яка кондитерська праска.
Щоб надати цукровій пасті бажаного кольору, найкраще скористатися гелевим водорозчинним барвником. Регулюючи кількість пігменту, можна домогтися необхідної інтенсивності кольору. Мастику слід вимішати для розподілу частинок барвника.
Розфасовка, представлена в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, підійде для домашніх кондитерів, а також для тих, хто готує торти на замовлення. На сайті купити мастику для обтягування в упаковці вагою 500 грам можна в кілька кліків.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах