Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Мастика для обтягування Zeelandia, 500 г

Арт: 506021
(0 відгуків)
Наявність: Немає в наявності

«Айсінг Ролл Декор» від ТМ «Zeelandia» - це цукрова паста, яка використовується кондитерами для обтягування готових десертів. Цей вид мастики відрізняє висока еластичність і стійкість до розривів, що сприяє отриманню найтоншого шару цукрової маси. Додатково покриття можна декорувати за допомогою печворку або текстурного килимка.

шт
Сумма:
65.00 грн
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
500 г
Виробник
Нідерланди
Zeelandia
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
0.0
жири, г
9.1
вуглеводи, г
81.4
енергетична цінність, ккал
409
Додаткові характеристики
Склад
цукор, пшеничний крохмаль, сироп глюкози, олія рослинна, вода, стабілізатор сорбітол, загущувач КМЦ, емульгатор Е471, інвертаза

Для створення тонкого, невагомого покриття кондитерських виробів потрібна спеціальна цукрова паста для обтягування. При температурі від 21 до 23 ˚С вона має ідеальну структуру для розкатування. Щоб уникнути прилипання маси, найкраще скористатися силіконовим інвентарем - качалкою і килимком. Для розгладження покриття підійде будь-яка кондитерська праска.

Щоб надати цукровій пасті бажаного кольору, найкраще скористатися гелевим водорозчинним барвником. Регулюючи кількість пігменту, можна домогтися необхідної інтенсивності кольору. Мастику слід вимішати для розподілу частинок барвника.

Розфасовка, представлена в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, підійде для домашніх кондитерів, а також для тих, хто готує торти на замовлення. На сайті купити мастику для обтягування в упаковці вагою 500 грам можна в кілька кліків.


Залиште відгук

Опис

Для створення тонкого, невагомого покриття кондитерських виробів потрібна спеціальна цукрова паста для обтягування. При температурі від 21 до 23 ˚С вона має ідеальну структуру для розкатування. Щоб уникнути прилипання маси, найкраще скористатися силіконовим інвентарем - качалкою і килимком. Для розгладження покриття підійде будь-яка кондитерська праска.

Щоб надати цукровій пасті бажаного кольору, найкраще скористатися гелевим водорозчинним барвником. Регулюючи кількість пігменту, можна домогтися необхідної інтенсивності кольору. Мастику слід вимішати для розподілу частинок барвника.

Розфасовка, представлена в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, підійде для домашніх кондитерів, а також для тих, хто готує торти на замовлення. На сайті купити мастику для обтягування в упаковці вагою 500 грам можна в кілька кліків.


Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
500 г
Виробник
Нідерланди
Zeelandia
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
0.0
жири, г
9.1
вуглеводи, г
81.4
енергетична цінність, ккал
409
Додаткові характеристики
Склад
цукор, пшеничний крохмаль, сироп глюкози, олія рослинна, вода, стабілізатор сорбітол, загущувач КМЦ, емульгатор Е471, інвертаза

Для створення тонкого, невагомого покриття кондитерських виробів потрібна спеціальна цукрова паста для обтягування. При температурі від 21 до 23 ˚С вона має ідеальну структуру для розкатування. Щоб уникнути прилипання маси, найкраще скористатися силіконовим інвентарем - качалкою і килимком. Для розгладження покриття підійде будь-яка кондитерська праска.

Щоб надати цукровій пасті бажаного кольору, найкраще скористатися гелевим водорозчинним барвником. Регулюючи кількість пігменту, можна домогтися необхідної інтенсивності кольору. Мастику слід вимішати для розподілу частинок барвника.

Розфасовка, представлена в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, підійде для домашніх кондитерів, а також для тих, хто готує торти на замовлення. На сайті купити мастику для обтягування в упаковці вагою 500 грам можна в кілька кліків.


Залиште відгук

Опис

Для створення тонкого, невагомого покриття кондитерських виробів потрібна спеціальна цукрова паста для обтягування. При температурі від 21 до 23 ˚С вона має ідеальну структуру для розкатування. Щоб уникнути прилипання маси, найкраще скористатися силіконовим інвентарем - качалкою і килимком. Для розгладження покриття підійде будь-яка кондитерська праска.

Щоб надати цукровій пасті бажаного кольору, найкраще скористатися гелевим водорозчинним барвником. Регулюючи кількість пігменту, можна домогтися необхідної інтенсивності кольору. Мастику слід вимішати для розподілу частинок барвника.

Розфасовка, представлена в інтернет-магазині Пекар-Кондитер, підійде для домашніх кондитерів, а також для тих, хто готує торти на замовлення. На сайті купити мастику для обтягування в упаковці вагою 500 грам можна в кілька кліків.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Мастика для обтягування Zeelandia, 500 г
Мастика для обтягування Zeelandia, 500 г
Арт: 506021
Немає в наявності
«Айсінг Ролл Декор» від ТМ «Zeelandia» - це цукрова паста, яка використовується кондитерами для обтя...
65.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах