Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Мастика для обтягування Zeelandia, 250 г

Арт: 506020
(0 відгуків)
Наявність: Немає в наявності

Обтягуванням з мастики в основному прикрашають капкейки і торти, часто багатоярусні. Мастика від ТМ «Zeelandia» підходить для розкатування та створення найтоншого покриття кольору слонової кістки. При необхідності цукровій пасті можна надати будь-який інший відтінок, скориставшись водорозчинним барвником - гелевим або сухим.

шт
Сумма:
40.00 грн
Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
250 г
Виробник
Нідерланди
Zeelandia
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
0.0
жири, г
9.1
вуглеводи, г
81.4
енергетична цінність, ккал
409
Додаткові характеристики
Склад
цукор, пшеничний крохмаль, сироп глюкози, олія рослинна, вода, стабілізатор сорбітол, загущувач КМЦ, емульгатор Е471, інвертаза

Мастика «Айсінг Ролл Декор» від голландського бренду «Zeelandia» - пластична маса на основі сахарози, пшеничного крохмалю, рослинних жирів і глюкозного сиропу. Цей вид пасти розроблений для обтягування порційних тістечок, капкейків і тортів. Її структура дозволяє розкатати максимально тонкий шар для покриття поверхні десертів. При цьому важливо не перегріти мастику - оптимальна температура для роботи з цукровою пастою такого типу - 21 - 23 ˚С.

Білий декор є найбільш затребуваним в кондитерській справі, так як легко поєднується з елементами інших відтінків, а також піддається фарбуванню. Після додавання фарбника цукрову пасту необхідно як слід перемішати, щоб пігмент рівномірно розподілився по всій масі і не утворив кольорових плям.

На сайті Пекар-Кондитер купити мастику для обтягування можна у двох варіантах фасування - 250 і 500 грам.


Залиште відгук

Опис

Мастика «Айсінг Ролл Декор» від голландського бренду «Zeelandia» - пластична маса на основі сахарози, пшеничного крохмалю, рослинних жирів і глюкозного сиропу. Цей вид пасти розроблений для обтягування порційних тістечок, капкейків і тортів. Її структура дозволяє розкатати максимально тонкий шар для покриття поверхні десертів. При цьому важливо не перегріти мастику - оптимальна температура для роботи з цукровою пастою такого типу - 21 - 23 ˚С.

Білий декор є найбільш затребуваним в кондитерській справі, так як легко поєднується з елементами інших відтінків, а також піддається фарбуванню. Після додавання фарбника цукрову пасту необхідно як слід перемішати, щоб пігмент рівномірно розподілився по всій масі і не утворив кольорових плям.

На сайті Пекар-Кондитер купити мастику для обтягування можна у двох варіантах фасування - 250 і 500 грам.


Упаковка
поліетиленовий + крафтовий пакет
250 г
Виробник
Нідерланди
Zeelandia
Харчова цінність продукту на 100 грам
білки, г
0.0
жири, г
9.1
вуглеводи, г
81.4
енергетична цінність, ккал
409
Додаткові характеристики
Склад
цукор, пшеничний крохмаль, сироп глюкози, олія рослинна, вода, стабілізатор сорбітол, загущувач КМЦ, емульгатор Е471, інвертаза

Мастика «Айсінг Ролл Декор» від голландського бренду «Zeelandia» - пластична маса на основі сахарози, пшеничного крохмалю, рослинних жирів і глюкозного сиропу. Цей вид пасти розроблений для обтягування порційних тістечок, капкейків і тортів. Її структура дозволяє розкатати максимально тонкий шар для покриття поверхні десертів. При цьому важливо не перегріти мастику - оптимальна температура для роботи з цукровою пастою такого типу - 21 - 23 ˚С.

Білий декор є найбільш затребуваним в кондитерській справі, так як легко поєднується з елементами інших відтінків, а також піддається фарбуванню. Після додавання фарбника цукрову пасту необхідно як слід перемішати, щоб пігмент рівномірно розподілився по всій масі і не утворив кольорових плям.

На сайті Пекар-Кондитер купити мастику для обтягування можна у двох варіантах фасування - 250 і 500 грам.


Залиште відгук

Опис

Мастика «Айсінг Ролл Декор» від голландського бренду «Zeelandia» - пластична маса на основі сахарози, пшеничного крохмалю, рослинних жирів і глюкозного сиропу. Цей вид пасти розроблений для обтягування порційних тістечок, капкейків і тортів. Її структура дозволяє розкатати максимально тонкий шар для покриття поверхні десертів. При цьому важливо не перегріти мастику - оптимальна температура для роботи з цукровою пастою такого типу - 21 - 23 ˚С.

Білий декор є найбільш затребуваним в кондитерській справі, так як легко поєднується з елементами інших відтінків, а також піддається фарбуванню. Після додавання фарбника цукрову пасту необхідно як слід перемішати, щоб пігмент рівномірно розподілився по всій масі і не утворив кольорових плям.

На сайті Пекар-Кондитер купити мастику для обтягування можна у двох варіантах фасування - 250 і 500 грам.


Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Мастика для обтягування Zeelandia, 250 г
Мастика для обтягування Zeelandia, 250 г
Арт: 506020
Немає в наявності
Обтягуванням з мастики в основному прикрашають капкейки і торти, часто багатоярусні. Мастика від ТМ ...
40.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах