Кошик
Ваш кошик порожній!
Мастика «Айсінг Ролл Декор» від голландського бренду «Zeelandia» - пластична маса на основі сахарози, пшеничного крохмалю, рослинних жирів і глюкозного сиропу. Цей вид пасти розроблений для обтягування порційних тістечок, капкейків і тортів. Її структура дозволяє розкатати максимально тонкий шар для покриття поверхні десертів. При цьому важливо не перегріти мастику - оптимальна температура для роботи з цукровою пастою такого типу - 21 - 23 ˚С.
Білий декор є найбільш затребуваним в кондитерській справі, так як легко поєднується з елементами інших відтінків, а також піддається фарбуванню. Після додавання фарбника цукрову пасту необхідно як слід перемішати, щоб пігмент рівномірно розподілився по всій масі і не утворив кольорових плям.
На сайті Пекар-Кондитер купити мастику для обтягування можна у двох варіантах фасування - 250 і 500 грам.
Опис
Мастика «Айсінг Ролл Декор» від голландського бренду «Zeelandia» - пластична маса на основі сахарози, пшеничного крохмалю, рослинних жирів і глюкозного сиропу. Цей вид пасти розроблений для обтягування порційних тістечок, капкейків і тортів. Її структура дозволяє розкатати максимально тонкий шар для покриття поверхні десертів. При цьому важливо не перегріти мастику - оптимальна температура для роботи з цукровою пастою такого типу - 21 - 23 ˚С.
Білий декор є найбільш затребуваним в кондитерській справі, так як легко поєднується з елементами інших відтінків, а також піддається фарбуванню. Після додавання фарбника цукрову пасту необхідно як слід перемішати, щоб пігмент рівномірно розподілився по всій масі і не утворив кольорових плям.
На сайті Пекар-Кондитер купити мастику для обтягування можна у двох варіантах фасування - 250 і 500 грам.
Мастика «Айсінг Ролл Декор» від голландського бренду «Zeelandia» - пластична маса на основі сахарози, пшеничного крохмалю, рослинних жирів і глюкозного сиропу. Цей вид пасти розроблений для обтягування порційних тістечок, капкейків і тортів. Її структура дозволяє розкатати максимально тонкий шар для покриття поверхні десертів. При цьому важливо не перегріти мастику - оптимальна температура для роботи з цукровою пастою такого типу - 21 - 23 ˚С.
Білий декор є найбільш затребуваним в кондитерській справі, так як легко поєднується з елементами інших відтінків, а також піддається фарбуванню. Після додавання фарбника цукрову пасту необхідно як слід перемішати, щоб пігмент рівномірно розподілився по всій масі і не утворив кольорових плям.
На сайті Пекар-Кондитер купити мастику для обтягування можна у двох варіантах фасування - 250 і 500 грам.
Опис
Мастика «Айсінг Ролл Декор» від голландського бренду «Zeelandia» - пластична маса на основі сахарози, пшеничного крохмалю, рослинних жирів і глюкозного сиропу. Цей вид пасти розроблений для обтягування порційних тістечок, капкейків і тортів. Її структура дозволяє розкатати максимально тонкий шар для покриття поверхні десертів. При цьому важливо не перегріти мастику - оптимальна температура для роботи з цукровою пастою такого типу - 21 - 23 ˚С.
Білий декор є найбільш затребуваним в кондитерській справі, так як легко поєднується з елементами інших відтінків, а також піддається фарбуванню. Після додавання фарбника цукрову пасту необхідно як слід перемішати, щоб пігмент рівномірно розподілився по всій масі і не утворив кольорових плям.
На сайті Пекар-Кондитер купити мастику для обтягування можна у двох варіантах фасування - 250 і 500 грам.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах