Кошик
Ваш кошик порожній!
Марципан має ніжну текстуру, яка, тим не менш, легко піддається моделюванню і розкатуванню. Він на 26% складається з перетертого мигдалю, який і надає кондитерській масі необхідну пластичність, а також своєрідні смакові якості. Однорідний колір забезпечується повним очищенням від шкірки горіхів, що використовуються для приготування маси. Для отримання найкращого результату при роботі з марципаном дуже важливим показником є температурний режим, тому масу не варто перегрівати вище 21 ℃.
Купити марципан для обтягування і моделювання ТМ «Zeelandia» варто тим, хто шукає смачну і ароматну альтернативу звичайній цукровій мастиці. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер маса для ліплення представлена в двох варіантах фасування в залежності від потреби - 250 і 500 грам.
Опис
Марципан має ніжну текстуру, яка, тим не менш, легко піддається моделюванню і розкатуванню. Він на 26% складається з перетертого мигдалю, який і надає кондитерській масі необхідну пластичність, а також своєрідні смакові якості. Однорідний колір забезпечується повним очищенням від шкірки горіхів, що використовуються для приготування маси. Для отримання найкращого результату при роботі з марципаном дуже важливим показником є температурний режим, тому масу не варто перегрівати вище 21 ℃.
Купити марципан для обтягування і моделювання ТМ «Zeelandia» варто тим, хто шукає смачну і ароматну альтернативу звичайній цукровій мастиці. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер маса для ліплення представлена в двох варіантах фасування в залежності від потреби - 250 і 500 грам.
Марципан має ніжну текстуру, яка, тим не менш, легко піддається моделюванню і розкатуванню. Він на 26% складається з перетертого мигдалю, який і надає кондитерській масі необхідну пластичність, а також своєрідні смакові якості. Однорідний колір забезпечується повним очищенням від шкірки горіхів, що використовуються для приготування маси. Для отримання найкращого результату при роботі з марципаном дуже важливим показником є температурний режим, тому масу не варто перегрівати вище 21 ℃.
Купити марципан для обтягування і моделювання ТМ «Zeelandia» варто тим, хто шукає смачну і ароматну альтернативу звичайній цукровій мастиці. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер маса для ліплення представлена в двох варіантах фасування в залежності від потреби - 250 і 500 грам.
Опис
Марципан має ніжну текстуру, яка, тим не менш, легко піддається моделюванню і розкатуванню. Він на 26% складається з перетертого мигдалю, який і надає кондитерській масі необхідну пластичність, а також своєрідні смакові якості. Однорідний колір забезпечується повним очищенням від шкірки горіхів, що використовуються для приготування маси. Для отримання найкращого результату при роботі з марципаном дуже важливим показником є температурний режим, тому масу не варто перегрівати вище 21 ℃.
Купити марципан для обтягування і моделювання ТМ «Zeelandia» варто тим, хто шукає смачну і ароматну альтернативу звичайній цукровій мастиці. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер маса для ліплення представлена в двох варіантах фасування в залежності від потреби - 250 і 500 грам.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах