Кошик
Ваш кошик порожній!
Для обтягування тортів і тістечок, а також моделювання об'ємних фігурок та квітів, пропонуємо купити марципан від торгової марки «Zeelandia». Ця еластична кондитерська маса складається з цукрової пудри, а також подрібненого мигдалю. Горіх не тільки привносить яскравий аромат і смак, але й позитивно впливає на пластичність марципану.
Марципан від бренду «Zeelandia» - це зручна у використанні кондитерська маса, яку можна тонко розкатати для обтягування торта або створення квітів. Консистенція - м'яка і пластична - також дозволяє моделювати будь-які об'ємні фігури. Оптимальна температура для роботи з марципаном - не більше 21 ℃. При таких параметрах навколишнього середовища маса не буде розпливатися в руках кондитера. Вміст подрібненого мигдалю в масі становить 26%, що є ідеальною пропорцією для універсальної кондитерської маси.
Ніжний горіховий смак і аромат марципану робить цей кондитерський декор ще й неймовірно смачним. Для оформлення невеликого торта підійде упаковка вагою 250 грам. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує замовити марципан з доставкою або відвідати наші роздрібні магазини в Харкові.
Опис
Марципан від бренду «Zeelandia» - це зручна у використанні кондитерська маса, яку можна тонко розкатати для обтягування торта або створення квітів. Консистенція - м'яка і пластична - також дозволяє моделювати будь-які об'ємні фігури. Оптимальна температура для роботи з марципаном - не більше 21 ℃. При таких параметрах навколишнього середовища маса не буде розпливатися в руках кондитера. Вміст подрібненого мигдалю в масі становить 26%, що є ідеальною пропорцією для універсальної кондитерської маси.
Ніжний горіховий смак і аромат марципану робить цей кондитерський декор ще й неймовірно смачним. Для оформлення невеликого торта підійде упаковка вагою 250 грам. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує замовити марципан з доставкою або відвідати наші роздрібні магазини в Харкові.
Марципан від бренду «Zeelandia» - це зручна у використанні кондитерська маса, яку можна тонко розкатати для обтягування торта або створення квітів. Консистенція - м'яка і пластична - також дозволяє моделювати будь-які об'ємні фігури. Оптимальна температура для роботи з марципаном - не більше 21 ℃. При таких параметрах навколишнього середовища маса не буде розпливатися в руках кондитера. Вміст подрібненого мигдалю в масі становить 26%, що є ідеальною пропорцією для універсальної кондитерської маси.
Ніжний горіховий смак і аромат марципану робить цей кондитерський декор ще й неймовірно смачним. Для оформлення невеликого торта підійде упаковка вагою 250 грам. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує замовити марципан з доставкою або відвідати наші роздрібні магазини в Харкові.
Опис
Марципан від бренду «Zeelandia» - це зручна у використанні кондитерська маса, яку можна тонко розкатати для обтягування торта або створення квітів. Консистенція - м'яка і пластична - також дозволяє моделювати будь-які об'ємні фігури. Оптимальна температура для роботи з марципаном - не більше 21 ℃. При таких параметрах навколишнього середовища маса не буде розпливатися в руках кондитера. Вміст подрібненого мигдалю в масі становить 26%, що є ідеальною пропорцією для універсальної кондитерської маси.
Ніжний горіховий смак і аромат марципану робить цей кондитерський декор ще й неймовірно смачним. Для оформлення невеликого торта підійде упаковка вагою 250 грам. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує замовити марципан з доставкою або відвідати наші роздрібні магазини в Харкові.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах