Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Мафіни з лохиною

Мафіни з лохиною
Мафіни з лохиною
Мафіни з лохиною
Мафіни з лохиною
Мафіни з лохиною
Мафіни з лохиною
Мафіни з лохиною
Мафіни з лохиною
Мафіни з лохиною
Мафіни з лохиною

Складові

Ванільний стручок
10 грам
Лохина
400 грам
Молоко
100 грам
Пшеничне борошно
300 грам
Розпушувач Універсал
50 грам

Час приготування: 35 хвилин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Форму для мафінів змастити маслом і посипати борошном.

2. Вінчиком змішати борошно, сіль, розпушувач. Лохину обваляти в двох чайних ложках борошняної суміші.

3. Міксером на середній швидкості збити вершкове масло з цукром (200 грам). Відніме це приблизно чотири-п'ять хвилин. Потім по одному додати яйця, потім - ваніль.

4. Переключити міксер на найповільніший режим, всипати борошно, розмішати і поступово влити молоко. Розмішувати треба, поки тісто не стане більш-менш сходитися, тоді маффіни вийдуть ніжними і пухкими. Лопаткою вмішати лохину.

5. Розкласти тісто в формочки. Решта 50 грам цукру змішати з тертим мускатним горіхом і посипати шапки мафинів.

6. Поставити майбутні мафіни в розігріту до 190 градусів духовку і протримати в ній приблизно двадцять п'ять хвилин.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах