Кошик
Ваш кошик порожній!
Отримати класичні шоколадні цукерки з начинкою або без допоможе полікарбонатна форма «Праліне» від ТМ «Empire». На планшеті розміром 27 на 13 см розташовані осередки для отримання 21 однакового виробу. Цукерки отримають круглу форму, що розширюється до верху, а також добре деталізовану ребристу бічну поверхню.
Для роботи з шоколадом на етапі надання йому форми досвідчені кондитери радять вдатися до допомоги інвентарю з полікарбонату. Він має ряд переваг, а саме:
- стійкість до механічних і температурних впливів;
- кращу, у порівнянні з силіконом, деталізацію;
- інертність при контакті з гарячою кондитерською масою.
Полікарбонатна форма «Праліне» допоможе отримати не тільки класичний мигдальний десерт. Вдала конфігурація секцій дозволить приготувати цукерки з начинкою - цільними або подрібненими горіхами, грильяжем чи суфле.
Замовити товар з доставкою по Україні можна в кілька кліків на сайті магазина Пекар-Кондитер. Ми допоможемо купити полікарбонатну форму «Праліне», а також інші аксесуари ТМ «Empire».
Опис
Для роботи з шоколадом на етапі надання йому форми досвідчені кондитери радять вдатися до допомоги інвентарю з полікарбонату. Він має ряд переваг, а саме:
- стійкість до механічних і температурних впливів;
- кращу, у порівнянні з силіконом, деталізацію;
- інертність при контакті з гарячою кондитерською масою.
Полікарбонатна форма «Праліне» допоможе отримати не тільки класичний мигдальний десерт. Вдала конфігурація секцій дозволить приготувати цукерки з начинкою - цільними або подрібненими горіхами, грильяжем чи суфле.
Замовити товар з доставкою по Україні можна в кілька кліків на сайті магазина Пекар-Кондитер. Ми допоможемо купити полікарбонатну форму «Праліне», а також інші аксесуари ТМ «Empire».
Для роботи з шоколадом на етапі надання йому форми досвідчені кондитери радять вдатися до допомоги інвентарю з полікарбонату. Він має ряд переваг, а саме:
- стійкість до механічних і температурних впливів;
- кращу, у порівнянні з силіконом, деталізацію;
- інертність при контакті з гарячою кондитерською масою.
Полікарбонатна форма «Праліне» допоможе отримати не тільки класичний мигдальний десерт. Вдала конфігурація секцій дозволить приготувати цукерки з начинкою - цільними або подрібненими горіхами, грильяжем чи суфле.
Замовити товар з доставкою по Україні можна в кілька кліків на сайті магазина Пекар-Кондитер. Ми допоможемо купити полікарбонатну форму «Праліне», а також інші аксесуари ТМ «Empire».
Опис
Для роботи з шоколадом на етапі надання йому форми досвідчені кондитери радять вдатися до допомоги інвентарю з полікарбонату. Він має ряд переваг, а саме:
- стійкість до механічних і температурних впливів;
- кращу, у порівнянні з силіконом, деталізацію;
- інертність при контакті з гарячою кондитерською масою.
Полікарбонатна форма «Праліне» допоможе отримати не тільки класичний мигдальний десерт. Вдала конфігурація секцій дозволить приготувати цукерки з начинкою - цільними або подрібненими горіхами, грильяжем чи суфле.
Замовити товар з доставкою по Україні можна в кілька кліків на сайті магазина Пекар-Кондитер. Ми допоможемо купити полікарбонатну форму «Праліне», а також інші аксесуари ТМ «Empire».
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах