Кошик
Ваш кошик порожній!
Для надання необхідної форми шоколадній масі професійні кондитери найчастіше використовують спеціальні молди з полікарбонату. Такий інвентар відрізняється високою міцністю та стійкістю до механічної і термічної деформації, при цьому абсолютно безпечний і підходить для роботи з харчовими продуктами. Полікарбонатна форма «Плитка» - це цілісний планшет з чотирма секціями, які містять по три ряди осередків поменше. Темперований шоколад заливається всередину молда і з легкістю витягується після повного застигання. Готові вироби мають гладку поверхню з глянцевим блиском.
Догляд за формою з полікарбонату включає очищення м'якими миючими засобами без абразивних частинок. Замовити інвентар від ТМ «Empire» можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер. На сайті можна ознайомитися з варіантами доставки, оплати і самовивозу.
Опис
Для надання необхідної форми шоколадній масі професійні кондитери найчастіше використовують спеціальні молди з полікарбонату. Такий інвентар відрізняється високою міцністю та стійкістю до механічної і термічної деформації, при цьому абсолютно безпечний і підходить для роботи з харчовими продуктами. Полікарбонатна форма «Плитка» - це цілісний планшет з чотирма секціями, які містять по три ряди осередків поменше. Темперований шоколад заливається всередину молда і з легкістю витягується після повного застигання. Готові вироби мають гладку поверхню з глянцевим блиском.
Догляд за формою з полікарбонату включає очищення м'якими миючими засобами без абразивних частинок. Замовити інвентар від ТМ «Empire» можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер. На сайті можна ознайомитися з варіантами доставки, оплати і самовивозу.
Для надання необхідної форми шоколадній масі професійні кондитери найчастіше використовують спеціальні молди з полікарбонату. Такий інвентар відрізняється високою міцністю та стійкістю до механічної і термічної деформації, при цьому абсолютно безпечний і підходить для роботи з харчовими продуктами. Полікарбонатна форма «Плитка» - це цілісний планшет з чотирма секціями, які містять по три ряди осередків поменше. Темперований шоколад заливається всередину молда і з легкістю витягується після повного застигання. Готові вироби мають гладку поверхню з глянцевим блиском.
Догляд за формою з полікарбонату включає очищення м'якими миючими засобами без абразивних частинок. Замовити інвентар від ТМ «Empire» можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер. На сайті можна ознайомитися з варіантами доставки, оплати і самовивозу.
Опис
Для надання необхідної форми шоколадній масі професійні кондитери найчастіше використовують спеціальні молди з полікарбонату. Такий інвентар відрізняється високою міцністю та стійкістю до механічної і термічної деформації, при цьому абсолютно безпечний і підходить для роботи з харчовими продуктами. Полікарбонатна форма «Плитка» - це цілісний планшет з чотирма секціями, які містять по три ряди осередків поменше. Темперований шоколад заливається всередину молда і з легкістю витягується після повного застигання. Готові вироби мають гладку поверхню з глянцевим блиском.
Догляд за формою з полікарбонату включає очищення м'якими миючими засобами без абразивних частинок. Замовити інвентар від ТМ «Empire» можна в інтернет-магазині Пекар-Кондитер. На сайті можна ознайомитися з варіантами доставки, оплати і самовивозу.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах