Кошик
Ваш кошик порожній!
Приготувати цукерки з ідеальною круглою поверхнею в домашніх умовах допоможе полікарбонатна форма «Півсфера» від бренду «Empire». Один планшет розміром 27 на 13 см допоможе одночасно створити 21 виріб з привабливою глянцевою поверхнею. Цукерки без зусиль витягуються з гладких секцій форми.
Форма «Півсфера» з полікарбонату використовується кондитерами для рівномірного покриття корпусу цукерок із праліне, горіхової або іншої начинки, а також для створення виробів з шоколаду. Темперована маса розподіляється по окремих секціях, а після повного охолодження набуває форми півсфери. Для вилучення цукерок досить перевернути планшет або легко вдарити ним об поверхню столу.
Інвентар виконаний з прозорого полімеру, стійкого до термічного та механічного впливу. Щоб уникнути появи нерівностей і шорсткостей на поверхні форми, рекомендуємо очищати її тільки м'якою губкою із застосуванням неабразивних миючих засобів. Купити полікарбонатну форму «Півсфера», а також інший інвентар для роботи з шоколадом можна в каталозі інтернет-магазину Пекар-Кондитер.
Опис
Форма «Півсфера» з полікарбонату використовується кондитерами для рівномірного покриття корпусу цукерок із праліне, горіхової або іншої начинки, а також для створення виробів з шоколаду. Темперована маса розподіляється по окремих секціях, а після повного охолодження набуває форми півсфери. Для вилучення цукерок досить перевернути планшет або легко вдарити ним об поверхню столу.
Інвентар виконаний з прозорого полімеру, стійкого до термічного та механічного впливу. Щоб уникнути появи нерівностей і шорсткостей на поверхні форми, рекомендуємо очищати її тільки м'якою губкою із застосуванням неабразивних миючих засобів. Купити полікарбонатну форму «Півсфера», а також інший інвентар для роботи з шоколадом можна в каталозі інтернет-магазину Пекар-Кондитер.
Форма «Півсфера» з полікарбонату використовується кондитерами для рівномірного покриття корпусу цукерок із праліне, горіхової або іншої начинки, а також для створення виробів з шоколаду. Темперована маса розподіляється по окремих секціях, а після повного охолодження набуває форми півсфери. Для вилучення цукерок досить перевернути планшет або легко вдарити ним об поверхню столу.
Інвентар виконаний з прозорого полімеру, стійкого до термічного та механічного впливу. Щоб уникнути появи нерівностей і шорсткостей на поверхні форми, рекомендуємо очищати її тільки м'якою губкою із застосуванням неабразивних миючих засобів. Купити полікарбонатну форму «Півсфера», а також інший інвентар для роботи з шоколадом можна в каталозі інтернет-магазину Пекар-Кондитер.
Опис
Форма «Півсфера» з полікарбонату використовується кондитерами для рівномірного покриття корпусу цукерок із праліне, горіхової або іншої начинки, а також для створення виробів з шоколаду. Темперована маса розподіляється по окремих секціях, а після повного охолодження набуває форми півсфери. Для вилучення цукерок досить перевернути планшет або легко вдарити ним об поверхню столу.
Інвентар виконаний з прозорого полімеру, стійкого до термічного та механічного впливу. Щоб уникнути появи нерівностей і шорсткостей на поверхні форми, рекомендуємо очищати її тільки м'якою губкою із застосуванням неабразивних миючих засобів. Купити полікарбонатну форму «Півсфера», а також інший інвентар для роботи з шоколадом можна в каталозі інтернет-магазину Пекар-Кондитер.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах