Кошик
Ваш кошик порожній!
Форма пластикова Цукерка кругла - аксесуар як професійного шоколатьє, так і кондитера-аматора. Використовуючи її, можна приготувати традиційні шоколадні цукерки або порадувати дітей желейними солодощами. Підходить також для цукерок типу «іриска», адже в неї можна заливати гарячу масу, а також заморожувати її.
Головні переваги такого кондитерського інструментарію:
Висота кожної комірки, куди заливається шоколад, желе або нуга, - 15 мм, а розміри самої форми - 23,5 * 12 см (довжина і ширина відповідно). Замовити форму можна в кількості від однієї штуки.
Опис
Форма пластикова Цукерка кругла - аксесуар як професійного шоколатьє, так і кондитера-аматора. Використовуючи її, можна приготувати традиційні шоколадні цукерки або порадувати дітей желейними солодощами. Підходить також для цукерок типу «іриска», адже в неї можна заливати гарячу масу, а також заморожувати її.
Головні переваги такого кондитерського інструментарію:
Висота кожної комірки, куди заливається шоколад, желе або нуга, - 15 мм, а розміри самої форми - 23,5 * 12 см (довжина і ширина відповідно). Замовити форму можна в кількості від однієї штуки.
Форма пластикова Цукерка кругла - аксесуар як професійного шоколатьє, так і кондитера-аматора. Використовуючи її, можна приготувати традиційні шоколадні цукерки або порадувати дітей желейними солодощами. Підходить також для цукерок типу «іриска», адже в неї можна заливати гарячу масу, а також заморожувати її.
Головні переваги такого кондитерського інструментарію:
Висота кожної комірки, куди заливається шоколад, желе або нуга, - 15 мм, а розміри самої форми - 23,5 * 12 см (довжина і ширина відповідно). Замовити форму можна в кількості від однієї штуки.
Опис
Форма пластикова Цукерка кругла - аксесуар як професійного шоколатьє, так і кондитера-аматора. Використовуючи її, можна приготувати традиційні шоколадні цукерки або порадувати дітей желейними солодощами. Підходить також для цукерок типу «іриска», адже в неї можна заливати гарячу масу, а також заморожувати її.
Головні переваги такого кондитерського інструментарію:
Висота кожної комірки, куди заливається шоколад, желе або нуга, - 15 мм, а розміри самої форми - 23,5 * 12 см (довжина і ширина відповідно). Замовити форму можна в кількості від однієї штуки.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах