Кошик
Ваш кошик порожній!
Кругла форма для пирогів діаметром 170 мм. Складається з дна і бічної стінки (двошаровий мікрогофрокартону), внутрішній шар бічної стінки (крафт-паперів щільністю 50 г / м2). Стінка знизу по колу оснащена перфорацією для зручності обриву і вилучення готової продукції. Форма стійка до дії жирів і перепадів температур (від -40 ° до + 220 °).
Кругла форма для пирогів діамітром 170 мм. Складається з дна і бічної стінки (двошаровий мікрогофрокартону), внутрішній шар бічної стінки (крафт-паперів щільністю 50 г / м2). Зовнішній шар бічної стінки декорований друкованим графічним зображенням у вигляді фону і візерунків. Стінка знизу по колу оснащена перфорацією для зручності обриву і вилучення готової продукції. Форма стійка до дії жирів і перепадів температур (від -40 ° до + 220 °).
Опис
Кругла форма для пирогів діамітром 170 мм. Складається з дна і бічної стінки (двошаровий мікрогофрокартону), внутрішній шар бічної стінки (крафт-паперів щільністю 50 г / м2). Зовнішній шар бічної стінки декорований друкованим графічним зображенням у вигляді фону і візерунків. Стінка знизу по колу оснащена перфорацією для зручності обриву і вилучення готової продукції. Форма стійка до дії жирів і перепадів температур (від -40 ° до + 220 °).
Кругла форма для пирогів діамітром 170 мм. Складається з дна і бічної стінки (двошаровий мікрогофрокартону), внутрішній шар бічної стінки (крафт-паперів щільністю 50 г / м2). Зовнішній шар бічної стінки декорований друкованим графічним зображенням у вигляді фону і візерунків. Стінка знизу по колу оснащена перфорацією для зручності обриву і вилучення готової продукції. Форма стійка до дії жирів і перепадів температур (від -40 ° до + 220 °).
Опис
Кругла форма для пирогів діамітром 170 мм. Складається з дна і бічної стінки (двошаровий мікрогофрокартону), внутрішній шар бічної стінки (крафт-паперів щільністю 50 г / м2). Зовнішній шар бічної стінки декорований друкованим графічним зображенням у вигляді фону і візерунків. Стінка знизу по колу оснащена перфорацією для зручності обриву і вилучення готової продукції. Форма стійка до дії жирів і перепадів температур (від -40 ° до + 220 °).
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах