Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Форма для сирної паски маленька

Арт: 816001
(0 відгуків)
Наявність: В наявності

Маленька форма для сирної паски - це виріб з міцного пластику, який утворює піраміду з традиційним пасхальним тисненням на гранях. Її деталі забезпечені зручними застібками, завдяки чому легко розбираються і збираються. Цей виріб значно полегшує приготування смачної паски невеликого розміру.

шт
Сумма:
55.00 грн
Матеріал
Пластик
Розмір
висота, мм
90
Додаткові характеристики
Об'єм
300 мл
Розміри
низ - 90х90 мм, верх - 37х37 мм

Приготування традиційної святкової випічки і десертів є невід'ємною частиною православної культури. Часто цей процес пов'язаний з деякими труднощами і щоб їх уникнути використовується спеціалізований інвентар. Форма для сирної паски є одним з таких інструментів. З її допомогою можна легко приготувати смачний десерт до свята. Для цього знадобиться сама форма, марля і підготовлений сир з цукром, родзинками або іншими цукатами за смаком. Необхідно зібрати піраміду з частин форми, вистелити марлею, залишивши невеликий запас, наповнити форму сиром, закрити краями тканини і залишити під пресом в холодильнику на 10-12 годин. Завдяки зручним кріпленням деталі легко розбираються, після чого знімається марля і прикрашається готова сирна паска. Інвентар, виконаний з харчової пластмаси, легко очищається і не завдає шкоди здоров'ю. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити форму для сирної паски маленьку, середню або велику залежно від потреби.

Залиште відгук

Опис

Приготування традиційної святкової випічки і десертів є невід'ємною частиною православної культури. Часто цей процес пов'язаний з деякими труднощами і щоб їх уникнути використовується спеціалізований інвентар. Форма для сирної паски є одним з таких інструментів. З її допомогою можна легко приготувати смачний десерт до свята. Для цього знадобиться сама форма, марля і підготовлений сир з цукром, родзинками або іншими цукатами за смаком. Необхідно зібрати піраміду з частин форми, вистелити марлею, залишивши невеликий запас, наповнити форму сиром, закрити краями тканини і залишити під пресом в холодильнику на 10-12 годин. Завдяки зручним кріпленням деталі легко розбираються, після чого знімається марля і прикрашається готова сирна паска. Інвентар, виконаний з харчової пластмаси, легко очищається і не завдає шкоди здоров'ю. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити форму для сирної паски маленьку, середню або велику залежно від потреби.

Матеріал
Пластик
Розмір
висота, мм
90
Додаткові характеристики
Об'єм
300 мл
Розміри
низ - 90х90 мм, верх - 37х37 мм

Приготування традиційної святкової випічки і десертів є невід'ємною частиною православної культури. Часто цей процес пов'язаний з деякими труднощами і щоб їх уникнути використовується спеціалізований інвентар. Форма для сирної паски є одним з таких інструментів. З її допомогою можна легко приготувати смачний десерт до свята. Для цього знадобиться сама форма, марля і підготовлений сир з цукром, родзинками або іншими цукатами за смаком. Необхідно зібрати піраміду з частин форми, вистелити марлею, залишивши невеликий запас, наповнити форму сиром, закрити краями тканини і залишити під пресом в холодильнику на 10-12 годин. Завдяки зручним кріпленням деталі легко розбираються, після чого знімається марля і прикрашається готова сирна паска. Інвентар, виконаний з харчової пластмаси, легко очищається і не завдає шкоди здоров'ю. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити форму для сирної паски маленьку, середню або велику залежно від потреби.

Залиште відгук

Опис

Приготування традиційної святкової випічки і десертів є невід'ємною частиною православної культури. Часто цей процес пов'язаний з деякими труднощами і щоб їх уникнути використовується спеціалізований інвентар. Форма для сирної паски є одним з таких інструментів. З її допомогою можна легко приготувати смачний десерт до свята. Для цього знадобиться сама форма, марля і підготовлений сир з цукром, родзинками або іншими цукатами за смаком. Необхідно зібрати піраміду з частин форми, вистелити марлею, залишивши невеликий запас, наповнити форму сиром, закрити краями тканини і залишити під пресом в холодильнику на 10-12 годин. Завдяки зручним кріпленням деталі легко розбираються, після чого знімається марля і прикрашається готова сирна паска. Інвентар, виконаний з харчової пластмаси, легко очищається і не завдає шкоди здоров'ю. Інтернет-магазин Пекар-Кондитер рекомендує купити форму для сирної паски маленьку, середню або велику залежно від потреби.

Не знаєш, що приготувати?
Тут можна знайти цікаві ідеї страв, а також поділитися своїми улюбленими рецептами!
Детальніше
Хочеш отримати товар зі знижкою?
Перед тим, як оформити замовлення, дізнайся про діючі акції в нашому магазині!
Детальніше

Останні переглянуті

Швидкий перегляд
Купити в один клік Форма для сирної паски маленька
Форма для сирної паски маленька
Арт: 816001
В наявності
Маленька форма для сирної паски - це виріб з міцного пластику, який утворює піраміду з традиційним п...
55.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах