Кошик
Ваш кошик порожній!
Паперові форми - один з найпопулярніших видів кондитерського інвентарю для випічки пасок. Ємності дозволяють заготовкам із здобного тіста швидко та рівномірно пропікатися, при цьому не розмокають під впливом жиру і вологи. При дотриманні температурного режиму, паски не пригорають, а після випічки довше залишаються свіжими, зберігаючи вологу за рахунок форми з пергаменту.
Для отримання готових виробів вагою 300 грам підійдуть паперові форми висотою 8.5 і діаметром 11 сантиметрів. Оформлені малюнком у вигляді вишиванки бічні частини ємності стануть додатковим декором паски. Пекар-Кондитер допоможе з покупкою великодніх форм різних розмірів.
Опис
Паперові форми - один з найпопулярніших видів кондитерського інвентарю для випічки пасок. Ємності дозволяють заготовкам із здобного тіста швидко та рівномірно пропікатися, при цьому не розмокають під впливом жиру і вологи. При дотриманні температурного режиму, паски не пригорають, а після випічки довше залишаються свіжими, зберігаючи вологу за рахунок форми з пергаменту.
Для отримання готових виробів вагою 300 грам підійдуть паперові форми висотою 8.5 і діаметром 11 сантиметрів. Оформлені малюнком у вигляді вишиванки бічні частини ємності стануть додатковим декором паски. Пекар-Кондитер допоможе з покупкою великодніх форм різних розмірів.
Паперові форми - один з найпопулярніших видів кондитерського інвентарю для випічки пасок. Ємності дозволяють заготовкам із здобного тіста швидко та рівномірно пропікатися, при цьому не розмокають під впливом жиру і вологи. При дотриманні температурного режиму, паски не пригорають, а після випічки довше залишаються свіжими, зберігаючи вологу за рахунок форми з пергаменту.
Для отримання готових виробів вагою 300 грам підійдуть паперові форми висотою 8.5 і діаметром 11 сантиметрів. Оформлені малюнком у вигляді вишиванки бічні частини ємності стануть додатковим декором паски. Пекар-Кондитер допоможе з покупкою великодніх форм різних розмірів.
Опис
Паперові форми - один з найпопулярніших видів кондитерського інвентарю для випічки пасок. Ємності дозволяють заготовкам із здобного тіста швидко та рівномірно пропікатися, при цьому не розмокають під впливом жиру і вологи. При дотриманні температурного режиму, паски не пригорають, а після випічки довше залишаються свіжими, зберігаючи вологу за рахунок форми з пергаменту.
Для отримання готових виробів вагою 300 грам підійдуть паперові форми висотою 8.5 і діаметром 11 сантиметрів. Оформлені малюнком у вигляді вишиванки бічні частини ємності стануть додатковим декором паски. Пекар-Кондитер допоможе з покупкою великодніх форм різних розмірів.
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах