Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 240.00 грн
У продажу від: 50 грам
Солодкі та свіжі абрикоси обожнюють багато з нас. Їх їдять свіжими, з них готують пироги, варять джем і мармелад. Але не всі знають, що кісточка абрикоса також їстівна. Тим більше що вона містить в собі ряд корисних речовин. Магазин Пекар-Кондитер пропонує вашій увазі ароматний продукт - абрикосову кісточку бланшовану турецького виробництва. Ядро абрикоса обдають парою, щоб очистити від шкірки, яка має гіркий смак та псує запах даного продукту. Ці кісточки багаті вітаміном В17 - амигдалином, а також мікроелементами, такими як фосфор, натрій, залізо та магній.
Абрикосова кісточка бланшована у своєму складі має велику кількість запашного масла, яке створює основу смаку і запаху цього продукту. Кулінари застосовують його у вигляді замінника мигдалю в випічці та десертах. Кісточку абрикосову можна вживати в обсмаженому вигляді, готувати з неї морозиво, йогурти і креми. Залежно від кількості цього продукту, можна надати страві легкий абрикосовий смак і запах або насичений мигдальний аромат з виразним присмаком марципану. Купити абрикосову кісточку бланшовану в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Солодкі та свіжі абрикоси обожнюють багато з нас. Їх їдять свіжими, з них готують пироги, варять джем і мармелад. Але не всі знають, що кісточка абрикоса також їстівна. Тим більше що вона містить в собі ряд корисних речовин. Магазин Пекар-Кондитер пропонує вашій увазі ароматний продукт - абрикосову кісточку бланшовану турецького виробництва. Ядро абрикоса обдають парою, щоб очистити від шкірки, яка має гіркий смак та псує запах даного продукту. Ці кісточки багаті вітаміном В17 - амигдалином, а також мікроелементами, такими як фосфор, натрій, залізо та магній.
Абрикосова кісточка бланшована у своєму складі має велику кількість запашного масла, яке створює основу смаку і запаху цього продукту. Кулінари застосовують його у вигляді замінника мигдалю в випічці та десертах. Кісточку абрикосову можна вживати в обсмаженому вигляді, готувати з неї морозиво, йогурти і креми. Залежно від кількості цього продукту, можна надати страві легкий абрикосовий смак і запах або насичений мигдальний аромат з виразним присмаком марципану. Купити абрикосову кісточку бланшовану в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Солодкі та свіжі абрикоси обожнюють багато з нас. Їх їдять свіжими, з них готують пироги, варять джем і мармелад. Але не всі знають, що кісточка абрикоса також їстівна. Тим більше що вона містить в собі ряд корисних речовин. Магазин Пекар-Кондитер пропонує вашій увазі ароматний продукт - абрикосову кісточку бланшовану турецького виробництва. Ядро абрикоса обдають парою, щоб очистити від шкірки, яка має гіркий смак та псує запах даного продукту. Ці кісточки багаті вітаміном В17 - амигдалином, а також мікроелементами, такими як фосфор, натрій, залізо та магній.
Абрикосова кісточка бланшована у своєму складі має велику кількість запашного масла, яке створює основу смаку і запаху цього продукту. Кулінари застосовують його у вигляді замінника мигдалю в випічці та десертах. Кісточку абрикосову можна вживати в обсмаженому вигляді, готувати з неї морозиво, йогурти і креми. Залежно від кількості цього продукту, можна надати страві легкий абрикосовий смак і запах або насичений мигдальний аромат з виразним присмаком марципану. Купити абрикосову кісточку бланшовану в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Солодкі та свіжі абрикоси обожнюють багато з нас. Їх їдять свіжими, з них готують пироги, варять джем і мармелад. Але не всі знають, що кісточка абрикоса також їстівна. Тим більше що вона містить в собі ряд корисних речовин. Магазин Пекар-Кондитер пропонує вашій увазі ароматний продукт - абрикосову кісточку бланшовану турецького виробництва. Ядро абрикоса обдають парою, щоб очистити від шкірки, яка має гіркий смак та псує запах даного продукту. Ці кісточки багаті вітаміном В17 - амигдалином, а також мікроелементами, такими як фосфор, натрій, залізо та магній.
Абрикосова кісточка бланшована у своєму складі має велику кількість запашного масла, яке створює основу смаку і запаху цього продукту. Кулінари застосовують його у вигляді замінника мигдалю в випічці та десертах. Кісточку абрикосову можна вживати в обсмаженому вигляді, готувати з неї морозиво, йогурти і креми. Залежно від кількості цього продукту, можна надати страві легкий абрикосовий смак і запах або насичений мигдальний аромат з виразним присмаком марципану. Купити абрикосову кісточку бланшовану в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах