Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Ягідні мафіни

Ягідні мафіни
Ягідні мафіни

Складові

Ванільний екстракт
1 чайна ложка
Вершкове масло
50 грам
Лимонна цедра
1 чайная ложка
Натуральний йогурт
125 грам
Пшеничне борошно
1.5 склянки
Розпушувач Універсал
1.5 чайної ложки
Рослинна олія
1/4 склянки
Сіль
1/4 чайної ложки
Сода
1/2 чайної ложки
Творог
180 грам
Цукор
1 склянка
Ягідне асорті
1 склянка (малина, полуниця, чорниця)
Яйце куряче
1 штука

Час приготування: 1 година

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Сода харчова
Сода харчова
Арт: 102002
В наявності
Харчова сода може використовуватися як в якості основного розпушувача, так і у вигляді допоміжного к...
60.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Приготувати суміш з сипучих інгредієнтів: однієї склянки борошна, розпушувача, соди і солі за рецептурою.

2. Окремо змішати йогурт, яйце, масло і цукор (1/2 склянки), додати ванільний екстракт.

3. З'єднати обидві суміші і перемішати.

4. Тісто розкласти у форми і зробити невеликі поглиблення в середині кожної заготовки.

5. Для начинки приготувати суміш з сиру, 3 - 4 столових ложок цукру (за смаком) і лимонної цедри.

6. Щоб приготувати посипку, в 50 грам масла, розтопленого на водяній бані або в мікрохвильовій печі, необхідно додати півсклянки борошна і 1/3 склянки цукру. Суміш розмішати виделкою до утворення крихти.

7. Розподілити сирний наповнювач по заготівлях (буквально по одній ложці на кожен мафін). Зверху викласти ягоди і присипати крихтою.

8. Розігріти духовку до 200 ° С, поставити заготовки і зменшити температуру до 175 ° С. Випікати 20 - 25 хвилин в залежності від обсягу форм і типу печі. Після, не виймаючи мафіни з форм, остудити 10 хвилин, а потім викласти готові вироби на решітку і залишити ще хвилин на 20.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах