Приготування:
1. Приготувати суміш з сипучих інгредієнтів: однієї склянки борошна, розпушувача, соди і солі за рецептурою.
2. Окремо змішати йогурт, яйце, масло і цукор (1/2 склянки), додати ванільний екстракт.
3. З'єднати обидві суміші і перемішати.
4. Тісто розкласти у форми і зробити невеликі поглиблення в середині кожної заготовки.
5. Для начинки приготувати суміш з сиру, 3 - 4 столових ложок цукру (за смаком) і лимонної цедри.
6. Щоб приготувати посипку, в 50 грам масла, розтопленого на водяній бані або в мікрохвильовій печі, необхідно додати півсклянки борошна і 1/3 склянки цукру. Суміш розмішати виделкою до утворення крихти.
7. Розподілити сирний наповнювач по заготівлях (буквально по одній ложці на кожен мафін). Зверху викласти ягоди і присипати крихтою.
8. Розігріти духовку до 200 ° С, поставити заготовки і зменшити температуру до 175 ° С. Випікати 20 - 25 хвилин в залежності від обсягу форм і типу печі. Після, не виймаючи мафіни з форм, остудити 10 хвилин, а потім викласти готові вироби на решітку і залишити ще хвилин на 20.