Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Яблучно-лимонні тістечка

Яблучно-лимонні тістечка
Яблучно-лимонні тістечка

Складові

Вівсяні пластівці
1 склянка
Виноградна олія
70 грам
Волоський горіх
за смаком
Лимон
1 штука
Мед
3 столові ложки
Пшеничне борошно
1/2 склянки
Розпушувач Універсал
2 чайні ложки
Фініки
300 грам
Яблука
3 штуки

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Олія із виноградних кісточок, 250 мл
Олія із виноградних кісточок, 250 мл
Арт: 209021
Немає в наявності
Олія з виноградних кісточок, що має регенеруючі властивості - безцінний натуральний продукт, одержув...
81.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Фінік
Фінік
Арт: 142001
В наявності
Фінік - це не тільки ситний і смачний перекус. Також це важлива складова багатьох рецептів, причому ...
105.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. З фініків вийняти кісточки, яблука (найкраще "Антонівські") очистити від серцевини і шкірки. Все порізати на невеликі шматочки, орієнтовно 5 х 5 мм.

2. Віджати лимонний сік, попередньо знявши цедру.

3. У металевій ємності підігріти мед, корицю, лимонний сік і частину цедри (трохи залишити для посипання).

4. Зняти суміш з вогню і додати подрібнений фінік, дати настоятися кілька хвилин.

5. По черзі додати шматочки яблук, виноградне масло, вівсяні пластівці і борошно.

6. Напівфабрикат викласти в форму шаром до 3 см, присипати тертою лимонною цедрою і поставити в піч на 20 хвилин при температурі 180 ° С.

7. Витягти форму, розрізати пиріг на рівні частини, прикрасивши кожну зверху половинкою волоського горіха, і пропекти тістечка ще 5 хвилин.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах