Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Шоколадні млинці

Шоколадні млинці
Шоколадні млинці

Складові

Молоко
1 склянка
Натуральний йогурт
3/4 склянки
Пшеничне борошно
1 склянка
Розпушувач Універсал
2 чайні ложки
Сіль
1 чайна ложка
Цукор
2 столові ложки
Шоколад чорний
60 грам
Шоколадний сироп
2 столові ложки
Яйце куряче
4 штуки

Час приготування: 30 хвилин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Арт: 261003
Немає в наявності
Шоколад чорний "Barry Callebaut" - це якісний продукт від провідного бельгійського виробника всіма у...
480.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколадний сироп 700 мл
Шоколадний сироп 700 мл
Арт: 99061
Немає в наявності
Сироп «Шоколад» - це насичений і густий інгредієнт для кондитерських виробів та напоїв. Шоколад...
90.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Шматочки шоколаду розтопити на водяній бані. Окремо поєднати сухі компоненти: борошно, розпушувач, сіль і цукор.

2. У збиті яйця додати рідкий шоколад, йогурт, молоко, шоколадний сироп і суміш сухих компонентів. Інтенсивним перемішуванням розбити грудочки, щоб тісто було максимально однорідним. Дати напівфабрикату постояти 10 хвилин в прохолодному місці.

3. Смажити млинці краще на середньому вогні, по хвилині з одного боку, і секунд двадцять з іншого.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах