Приготування:
1. Розтерти весь цукор (краще взяти дрібний) із яєчними жовтками.
2. Банан подрібнити, за бажанням, можна нарізати шматочками або розтерти до однорідної маси.
3. Скибочки шоколаду розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
4. Змішати розтерті жовтки, розпушувач, подрібнений банан, рідкий шоколад і кукурудзяну муку.
5. До одержаного напівфабрикату обережно додати збиті в піну білки.
6. Для випічки скористатися формою - силіконовою або металевою, заздалегідь застеленою промасленим пергаментом. Випікати при 200 градусах за Цельсієм.
7. Важке тісто з кукурудзяного борошна може швидко підрум'янитися зверху, тому, щоб уникнути пригорання, форму краще накрити фольгою.