Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Шоколадна шарлотка з бананами

Шоколадна шарлотка з бананами
Шоколадна шарлотка з бананами

Складові

Банан
2 штуки
Кукурудзяне борошно
1 склянка
Розпушувач Універсал
1 чайна ложка
Цукор
1 склянка
Шоколад чорний
100 грам
Яйце куряче
4 штуки

Час приготування: 30 хвилин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Борошно кукурудзяне, 1 кг
Борошно кукурудзяне, 1 кг
Арт: 208015
Немає в наявності
Борошно з кукурудзи використовується багатьма кухнями світу для приготування традиційних страв, напр...
50.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Арт: 261003
Немає в наявності
Шоколад чорний "Barry Callebaut" - це якісний продукт від провідного бельгійського виробника всіма у...
480.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Розтерти весь цукор (краще взяти дрібний) із яєчними жовтками.

2. Банан подрібнити, за бажанням, можна нарізати шматочками або розтерти до однорідної маси.

3. Скибочки шоколаду розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

4. Змішати розтерті жовтки, розпушувач, подрібнений банан, рідкий шоколад і кукурудзяну муку.

5. До одержаного напівфабрикату обережно додати збиті в піну білки.

6. Для випічки скористатися формою - силіконовою або металевою, заздалегідь застеленою промасленим пергаментом. Випікати при 200 градусах за Цельсієм.

7. Важке тісто з кукурудзяного борошна може швидко підрум'янитися зверху, тому, щоб уникнути пригорання, форму краще накрити фольгою.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах