Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Пиріг з малиною та горіхами

Пиріг з малиною та горіхами
Пиріг з малиною та горіхами

Складові

Ванільний цукор
30 грам
Волоський горіх
200 грам
Малина
400 грам
Пшеничне борошно
2 склянки
Розпушувач Універсал
2 чайні ложки
Рослинна олія
1/2 склянки
Сметана
400 грам
Цукор
1 склянка
Яйце куряче
2 штуки

Час приготування: 1 година

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванільний цукор 10 гр
Ванільний цукор 10 гр
Арт: 338002
В наявності
Ванільний цукор української торгової марки реалізується в зручних упаковках, що вміщають 10 грам кон...
3.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. У глибокій ємності або місткою чаші міксера окремо збити яйця з цукром, потім додати сметану, розпушувач, ванільний цукор і збити масу ще раз.

2. У однорідний напівфабрикат влити весь обсяг рослинного масла, перемішати, додати просіяне борошно. В результаті має вийти досить рідке, текуче тісто.

3. Половину маси вилити в змащену маслом форму, викласти 2/3 малини і 1/2 подрібнених волоських горіхів. Наступні шари викладаємо в такій же послідовності: тісто, свіжі ягоди і горіхи.

4. Випічку проводити при 180 ° С, тривалість - 35 - 40 хвилин в залежності від обсягу форми і типу печі.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах