Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Крекери із чеддером

Крекери із чеддером
Крекери із чеддером

Складові

Вершкове масло
125 грам
Кукурудзяне борошно
1/4 склянки
Мак
1 столова ложка
Пшеничне борошно
3/4 склянки
Розпушувач Універсал
1/4 чайної ложки
Сіль
за смаком
Сир чеддер
200 грам
Яйце куряче
1 штука

Час приготування: 2 години

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Мак кондитерський
Мак кондитерський
Арт: 78002
В наявності
Мак кондитерський досить часто використовується для прикраси плетінок, хліба, булок і пиріжків. У як...
220.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно кукурудзяне, 1 кг
Борошно кукурудзяне, 1 кг
Арт: 208015
Немає в наявності
Борошно з кукурудзи використовується багатьма кухнями світу для приготування традиційних страв, напр...
50.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Сухі компоненти - мак, сіль, обидва види борошна і розпушувач - змішати в глибокій ємності. Сюди ж додати дрібно порубане масло і руками замісити тісто.

2. До напівфабрикату додати натертий чеддер і трохи холодної води - приблизно 4 столові ложки. Масу ретельно розім'яти виделкою. Якщо ж тісто виходить занадто сухим, рекомендуємо додати ще ложку води.

3. Розкатати тісто на рівній поверхні, скласти навпіл і знову розкатати. Повторити процедуру кілька разів. Потім тонкий шар тіста розрізати на дві рівні частини і згорнути в трубочку. Отримані рулети, загорнуті в плівку, відправити на годину в холодильник.

4. На присипаній борошном поверхні з охолодженого пласта тіста вирізати вироби і перекласти на пергамент.

5. Для обробки поверхні крекерів краще за все підійде злегка збите зі столовою ложкою теплої води яйце. Після цього в кожному виробі зробити по кілька проколів виделкою. Також можна посипати крекери зверху великими кристалами солі.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах