Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Грушевий перевернутий пиріг

Грушевий перевернутий пиріг
Грушевий перевернутий пиріг

Складові

Ванілін
1 чайна ложка
Вершкове масло
130 грам
Вода
1-1.5 столові ложки
Горіхи
за смаком
Груші
2-3 штуки
Пшеничне борошно
200 грам
Розпушувач Універсал
1 чайна ложка
Сіль
щіпка
Цукор
180 грам
Яйце куряче
3 штуки

Час приготування: 40 хвилин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванілін
Ванілін
Арт: 337001
В наявності
Ванільний порошок використовується в кулінарії як замінник натуральної ванілі. За допомогою цього ін...
550.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Мигдаль сирий
Мигдаль сирий
Арт: 83002
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 9.00кг
Мигдаль володіє незвичайними смаковими якостями та особливим ароматом. Це дозволяє широко використов...
420.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Фундук
Фундук
Арт: 114002
В наявності
Використовувати фундук можна як у цілому вигляді (наприклад, в шоколадних цукерках), так і в подрібн...
520.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. З'єднати 100 грам цукру, сіль, ванілін і яйця. Збити інгредієнти не менше 7 хвилин.

2. Масло заздалегідь порізати кубиками і залишити нагріватися до кімнатної температури, додати в масу і збити ще раз. У цю ж ємність за допомогою сита просіяти борошно з розпушувачем і перемішати тісто.

3. На сковороді пару хвилин прогріти 1-1.5 ложки води з цукром, що залишився (80 грам). В отриманому цукровому сиропі, акуратно помішуючи, припустити тонко нарізану і очищену грушу.

4. Роз'ємну форму діаметром 20 - 22 сантиметри застелити папером для випікання, за бажанням можна обробити маслом. На дно викласти томлену грушу, присипавши її шматочками горіхів і злегка поливши цукровим сиропом. Тісто викласти зверху фруктів.

5. Оптимальні параметри випічки - 180 градусів Цельсія протягом 40 хвилин. 

6. Готовність пирога можна перевірити зубочисткою або тоненькою дерев'яною паличкою. Гарячим виріб перевернути і тільки після цього остудити. Смачного!


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах