Приготування:
1. З'єднати 100 грам цукру, сіль, ванілін і яйця. Збити інгредієнти не менше 7 хвилин.
2. Масло заздалегідь порізати кубиками і залишити нагріватися до кімнатної температури, додати в масу і збити ще раз. У цю ж ємність за допомогою сита просіяти борошно з розпушувачем і перемішати тісто.
3. На сковороді пару хвилин прогріти 1-1.5 ложки води з цукром, що залишився (80 грам). В отриманому цукровому сиропі, акуратно помішуючи, припустити тонко нарізану і очищену грушу.
4. Роз'ємну форму діаметром 20 - 22 сантиметри застелити папером для випікання, за бажанням можна обробити маслом. На дно викласти томлену грушу, присипавши її шматочками горіхів і злегка поливши цукровим сиропом. Тісто викласти зверху фруктів.
5. Оптимальні параметри випічки - 180 градусів Цельсія протягом 40 хвилин.
6. Готовність пирога можна перевірити зубочисткою або тоненькою дерев'яною паличкою. Гарячим виріб перевернути і тільки після цього остудити. Смачного!