Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Неймовірний шоколадний бісквіт

Неймовірний шоколадний бісквіт
Неймовірний шоколадний бісквіт

Складові

Ванільний цукор
2 чайні ложки
Вершкове масло
50 грам
Какао-порошок
30 грам
Молоко
200 грам
Пшеничне борошно
200 грам
Розпушувач Універсал
2 чайні ложки
Сіль
щіпка
Цукор
200 грам
Шоколад
100 грам
Яйце куряче
1 штука

Час приготування: 1 година

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванільний цукор 10 гр
Ванільний цукор 10 гр
Арт: 338002
В наявності
Ванільний цукор української торгової марки реалізується в зручних упаковках, що вміщають 10 грам кон...
3.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Какао-порошок натуральний, Німеччина
Какао-порошок натуральний, Німеччина
Арт: 43003
В наявності
Натуральний какао-порошок підходить для більшості солодощів, а також напоїв, кремів і глазурі. Він д...
285.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Арт: 261003
Немає в наявності
Шоколад чорний "Barry Callebaut" - це якісний продукт від провідного бельгійського виробника всіма у...
480.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. За допомогою міксера інтенсивно збити яйця з цукром. Не припиняючи процес збивання, додати молоко, масло і попередньо змішані сухі компоненти - какао-порошок, сіль, борошно і розпушувач.

2. Зі шматочків шоколаду приготувати стружку і з'єднати її з тістом.

3. Дно та стінки форми для випічки заздалегідь обробити маслом і вилити в неї рідкий напівфабрикат.

4. Розігрівши духовку до 180 градусів, випікати 40 хвилин.

Якщо хочете отримати смачну скоринку, поверхню бісквіта можна змастити наступною сумішшю: по 2 столові ложки молока, масла, какао-порошку і 4 ложки цукру (інгредієнти не включені до переліку на початку рецепта).


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах