Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

«Відьмочки»

«Відьмочки»
«Відьмочки»

Складові

Вершкове масло
140 грам
Мастика
за бажанням
Пшеничне борошно
1 склянка
Розпушувач Універсал
1 чайна ложка
Сметана
1 склянка
Харчовий барвник
за бажанням
Цукор
1 склянка
Шоколад білий
180 грам
Шоколад чорний
50 грам
Яйце куряче
1 штука

Час приготування: 1 година

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Барвник гелевий помаранчевий, 10 г
Барвник гелевий помаранчевий, 10 г
Арт: 644017
В наявності
Помаранчевий барвник - сміливе рішення для яскравих і ефектних десертів. Декоровані таким кремом кап...
52.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Мастика універсальна чорна Criamo, 500 г
Мастика універсальна чорна Criamo, 500 г
Арт: 506015
Немає в наявності
Чорна універсальна мастика використовується для створення декору різноманітних форм - від пелюсток і...
90.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад білий Barry Callebaut 28%
Шоколад білий Barry Callebaut 28%
Арт: 261005
Немає в наявності
Шоколад білий "Barry Callebaut" - це симфонія вершкового смаку з ніжною солодкістю і молочним присма...
500.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Арт: 261003
Немає в наявності
Шоколад чорний "Barry Callebaut" - це якісний продукт від провідного бельгійського виробника всіма у...
480.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. На водяній або паровій бані окремо розтопити шматочки темного шоколаду і 100 грам вершкового масла, уникаючи перегрівання маси.

2. В розтерте зі склянкою цукру яйце додати сметану і перемішати. Сюди ж пропустити крізь сито борошно з розпушувачем, влити розтоплений гіркий шоколад і масло.

3. Тісто розподілити по формах і випікати 20-25 хвилин при 180 градусах Цельсія.

4. Для крему білий шоколад розтопити і збити з вершковим маслом, яке найкраще попередньо дістати з холодильника і порізати на шматочки. Щоб надати білому крему необхідний відтінок, слід додати кілька крапель жиророзчинного харчового барвника.

5. Прикрасити вироби найпростіше за допомогою кондитерського мішка і відповідної насадки. Для тематичного оформлення підійде мастика - чорна або помаранчева, з якої можна без особливих зусиль виготовити капелюшки для капкейків-«відьмочок».


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах