Приготування:
1. На водяній або паровій бані окремо розтопити шматочки темного шоколаду і 100 грам вершкового масла, уникаючи перегрівання маси.
2. В розтерте зі склянкою цукру яйце додати сметану і перемішати. Сюди ж пропустити крізь сито борошно з розпушувачем, влити розтоплений гіркий шоколад і масло.
3. Тісто розподілити по формах і випікати 20-25 хвилин при 180 градусах Цельсія.
4. Для крему білий шоколад розтопити і збити з вершковим маслом, яке найкраще попередньо дістати з холодильника і порізати на шматочки. Щоб надати білому крему необхідний відтінок, слід додати кілька крапель жиророзчинного харчового барвника.
5. Прикрасити вироби найпростіше за допомогою кондитерського мішка і відповідної насадки. Для тематичного оформлення підійде мастика - чорна або помаранчева, з якої можна без особливих зусиль виготовити капелюшки для капкейків-«відьмочок».