Приготування:
1. Для опари в чверті склянки теплої води необхідно розчинити всі дріжджі і цукор з борошном (по чайній ложці). У теплому місці за 20 - 25 хвилин напівфабрикат повинен піднятися.
2. Білки і жовтки розділити.
3. У глибокій ємності змішати розтоплене вершкове масло, молоко і два жовтки, далі додати опару і решту борошна. Сюди ж ввести цукор (попередньо залишивши одну-дві столові ложки для посипання) і сіль.
4. Ніжне тісто краще за все замісити руками, після чого накриту вологим рушником ємність з напівфабрикатом залишити в теплому місці для збільшення в об'ємі (мінімум у два рази).
5. Тісто розділити на кілька однакових порцій, кожну з яких розкатати і нарізати довгими смужками шириною близько п'яти сантиметрів.
6. Для випікання найзручніше скористатися спеціальними металевими трубочками, які необхідно одна поверх іншої обмотати смужками тіста. Поверхню обробити яєчними білками.
7. Заготовки посипати сумішшю з подрібнених горіхів, кориці і цукру, що залишився. Встановити трубочки з тістом необхідно на вазі, тобто так, щоб вироби не торкалися дека.
8. Випічка займе в середньому 20 хвилин, протягом цього часу основи з тіста необхідно повертати, щоб усі сторони підрум’янились рівномірно. Трохи охолоджені булочки зняти з трубочок і посипати пудрою.