Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Брауні з шоколадом

Брауні з шоколадом
Брауні з шоколадом

Складові

Ванілін
за смаком
Вершкове масло
225 грам
Горіхи
за смаком
Пшеничне борошно
1.25 склянки
Сіль
1 чайна ложка
Цукор
2 склянки
Шоколад молочний
100 грам
Шоколад чорний
100 грам
Яйце куряче
4 штуки

Час приготування: 1 година

Складність: складно

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Папір для запікання
Папір для запікання
Арт: 287001
Немає в наявності
Під час приготування печива, пирогів, безе часто не обійтися без харчового пергаменту, який захищає ...
25.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванілін
Ванілін
Арт: 337001
В наявності
Ванільний порошок використовується в кулінарії як замінник натуральної ванілі. За допомогою цього ін...
550.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Мигдаль сирий
Мигдаль сирий
Арт: 83002
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 9.00кг
Мигдаль володіє незвичайними смаковими якостями та особливим ароматом. Це дозволяє широко використов...
420.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Фундук
Фундук
Арт: 114002
В наявності
Використовувати фундук можна як у цілому вигляді (наприклад, в шоколадних цукерках), так і в подрібн...
520.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад молочний Barry Callebaut 33.6%
Шоколад молочний Barry Callebaut 33.6%
Арт: 261004
Немає в наявності
Улюблений багатьма ласунами по всьому світу шоколад молочний "Barry Callebaut" зайняв гідне місце в ...
500.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Арт: 261003
Немає в наявності
Шоколад чорний "Barry Callebaut" - це якісний продукт від провідного бельгійського виробника всіма у...
480.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Чорний і молочний шоколад разом з маслом розтопити на водяній бані. Зручна форма, в якій виробляється шоколад (у вигляді невеликих монеток) дозволить швидко розтопити продукт. Коли інгредієнти повністю розплавляться, додати одну склянку цукру і, помішуючи, підігріти суміш ще протягом 30 секунд. В кінці додати ванілін, зняти з водяної бані і остудити.

2. Два яйця збивати з половиною склянки цукру, поки він повністю не розчиниться. Утворену яєчно-цукрову суміш обережно додати до шоколадної, яка вже охолола.

3. Півсклянки цукру, які залишились, і два яйця збити, найкраще міксером, на максимальній швидкості до збільшення об’єму суміші вдвічі, потім перемішати з шоколадною масою.

4. Борошно просіяти разом із сіллю та додати до шоколадно-яєчної суміші. На цьому ж етапі необхідно додати горіхи.

5. Випікають Брауні в квадратній формі, заздалегідь поклавши в неї оброблений вершковим маслом папір для запікання. Духову шафу слід розігріти завчасно до необхідної температури випікання - 180 градусів за Цельсієм. Тривалість випікання залежить від обсягу форми і коливається від 25 хвилин до 50.

6. Перевірити виріб на готовність можна за допомогою дерев'яної палички: при зануренні у виріб на її кінчику має залишатися злегка вологе тісто.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах