Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Банановий хліб з горіхами

Банановий хліб з горіхами
Банановий хліб з горіхами

Складові

Банан
1-2 штуки (пюре)
Ванільний екстракт
1.5 чайної ложки
Вершкове масло
120 грамм
Волоський горіх
3/4 склянки (подрібнених)
Лимонний сік
2 столові ложки
Пшеничне борошно
1.5 склянки
Розпушувач Універсал
1 чайна ложка
Сіль
1/4 чайної ложки
Сода
1 чайна ложка
Цукор
1 склянка
Шоколад
100 грам
Яйце куряче
2 штуки

Час приготування: 1 година 30 хвилин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 2 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 2 кг
Арт: 36007
Немає в наявності
У кондитерській справі просто не обійтися без пшеничного борошна високої якості. Особливо якщо це ст...
42.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Сода харчова
Сода харчова
Арт: 102002
В наявності
Харчова сода може використовуватися як в якості основного розпушувача, так і у вигляді допоміжного к...
60.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Арт: 261003
Немає в наявності
Шоколад чорний "Barry Callebaut" - це якісний продукт від провідного бельгійського виробника всіма у...
480.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. З'єднати сухі компоненти - борошно, сіль, соду і розпушувач. Одну столову ложку цієї суміші необхідно перемішати з горіхами і шматочками шоколаду.

2. М'яке вершкове масло збити до кремоподібного стану. Поступово додати цукор, яйця (по одному), бананове пюре, ванільний екстракт і лимонний сік. В кінці внести суміш сухих компонентів і добре перемішати.

3. Форму для випічки хліба обробити олією і злегка припорошити борошном. Духову шафу розігріти до 180 градусів.

4. Тісто розділити на 3 порції і викласти, пересипаючи сумішшю горіхів і шоколаду (окрім верхівки). Випічка займе в середньому 60 хвилин.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах