Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Апельсинові капкейки

Апельсинові капкейки
Апельсинові капкейки

Складові

Апельсиновий сік
5 столових ложок
Ванілін
1/4 чайної ложки
Ванільний цукор
2 столові ложки
Вершкове масло
150 грам
Вершковий сир
250 грам
Пшеничне борошно
150 грам
Розпушувач Універсал
2 чайні ложки
Цукор
150 грам
Шоколад білий
50 грам
Яйце куряче
3 штуки

Час приготування: 40 хвилин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванілін
Ванілін
Арт: 337001
В наявності
Ванільний порошок використовується в кулінарії як замінник натуральної ванілі. За допомогою цього ін...
550.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванільний цукор 10 гр
Ванільний цукор 10 гр
Арт: 338002
В наявності
Ванільний цукор української торгової марки реалізується в зручних упаковках, що вміщають 10 грам кон...
3.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад білий Barry Callebaut 28%
Шоколад білий Barry Callebaut 28%
Арт: 261005
Немає в наявності
Шоколад білий "Barry Callebaut" - це симфонія вершкового смаку з ніжною солодкістю і молочним присма...
500.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Все масло, необхідне за рецептурою, заздалегідь дістати з холодильника, щоб до моменту використання воно набуло м'якої консистенції. На високих оборотах міксера змішати масло разом з цукром (2-3 хвилини), потім додати по одному яйцю, ванільний порошок і сік апельсина. В добре збиту масу всипати борошно разом з розпушувачем і, перемішавши, отримати тісто. Також за бажанням можна внести в рецептуру цедру апельсина за смаком.

2. Для випічки можна використовувати як звичайні форми, змащені маслом, так і паперові (в цьому випадку додаткова обробка не буде потрібна). Заповнені тістом на 2/3 від обсягу формочки залишити в гарячій духовій шафі (180 градусів) на 15 - 20 хвилин.

3. Для декору готових капкейков приготувати ніжний крем: змішати розтоплений шоколад з вершковим сиром і ванільним цукром.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах