Приготування:
1. Все масло, необхідне за рецептурою, заздалегідь дістати з холодильника, щоб до моменту використання воно набуло м'якої консистенції. На високих оборотах міксера змішати масло разом з цукром (2-3 хвилини), потім додати по одному яйцю, ванільний порошок і сік апельсина. В добре збиту масу всипати борошно разом з розпушувачем і, перемішавши, отримати тісто. Також за бажанням можна внести в рецептуру цедру апельсина за смаком.
2. Для випічки можна використовувати як звичайні форми, змащені маслом, так і паперові (в цьому випадку додаткова обробка не буде потрібна). Заповнені тістом на 2/3 від обсягу формочки залишити в гарячій духовій шафі (180 градусів) на 15 - 20 хвилин.
3. Для декору готових капкейков приготувати ніжний крем: змішати розтоплений шоколад з вершковим сиром і ванільним цукром.