Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Торт «Чорний ліс»

Торт «Чорний ліс»
Торт «Чорний ліс»

Складові

Вершки
500 грам (35%)
Вишня
250 грам
Вода
200 грам
Какао-порошок
30 грам
Крохмаль
1 чайна ложка
Пшеничне борошно
70 грам
Сіль
щіпка
Сода
1 чайна ложка
Цукор
350 грам
Цукрова пудра
200 грам
Шоколад
за смаком
Яйце куряче
5 штук

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Айсінг для декору блакитний Criamo, 100 г
Айсінг для декору блакитний Criamo, 100 г
Арт: 513005
Немає в наявності
За допомогою блакитного айсінгу "Criamo" можна створити неповторні різдвяні пряники: сніжинки і памо...
40.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Какао-порошок натуральний, Німеччина
Какао-порошок натуральний, Німеччина
Арт: 43003
В наявності
Натуральний какао-порошок підходить для більшості солодощів, а також напоїв, кремів і глазурі. Він д...
285.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Крохмаль кукурудзяний
Крохмаль кукурудзяний
Арт: 75003
В наявності
Кукурудзяний крохмаль ефективніше, ніж борошно, застосовується в якості згущувача для заправок, супі...
50.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра
Цукрова пудра
Арт: 347001
В наявності
В кондитерській галузі цукрова пудра входить до складу більшості рецептів, так як за рахунок дрібнок...
65.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Сода харчова
Сода харчова
Арт: 102002
В наявності
Харчова сода може використовуватися як в якості основного розпушувача, так і у вигляді допоміжного к...
60.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Арт: 261003
Немає в наявності
Шоколад чорний "Barry Callebaut" - це якісний продукт від провідного бельгійського виробника всіма у...
480.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Шоколадний бісквіт.

Окремо збити білки до стійкої піни, а жовтки - разом з 200 грамами цукру. Обидві маси з'єднати, акуратно помішуючи лопаткою з дерева. Змішати і просіяти сіль, соду, борошно і порошок какао. Сухі компоненти в три прийоми додати до яєчної суміші, ретельно перемішуючи кожен раз. Для випічки взяти роз'ємну форму діаметром 24-26 сантиметрів. Встановити температуру духової шафи 180 °С, випікати 30-40 хвилин. Готовий бісквітний корж остудити на решітці.

2. Свіжу вишню засипати цукром (приблизно 50 грам) на 10-15 хвилин. Невелику частину ягід залишити для декору.

3. Сироп для коржів.

З'єднати і довести до кипіння цукор і воду (по 100 грам). Додати вишневий сік, прокип'ятити кілька хвилин і охолодити.

4. Вишневий крем.

У 100 мл окропу додати вишню і чайну ложку крохмалю, довести до кипіння, щоб маса загусла. Зняти з вогню і перекласти в іншу ємність. Потім, щоб уникнути утворення скоринки, накрити посуд плівкою таким чином, щоб вона торкалась ягід.

5. Попередньо охолоджені вершки збити. Також можна додати 200 грам цукрової пудри.

6. В залежності від товщини коржа, розділити його на 2-3 частини, які потім просочити сиропом.

7. На кожен шар бісквіта нанести вершки і викласти уварену вишню. Бокові частини торта також змастити вершковим кремом. Зверху виріб прикрасити тертим шоколадом і вишнею. Для того щоб торт був стійким, бажано залишити його на деякий час в холодильнику.


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах