Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Паска з цукатами та мигдалем

Паска з цукатами та мигдалем
Паска з цукатами та мигдалем

Складові

Ізюм
150 грам
Ванільний цукор
1/2 чайної ложки
Вершкове масло
300 грам
Мигдаль
50 грам
Молоко
1.5 склянки
Пресовані дріжджі
50 грам
Пшеничне борошно
1 кілограм
Сіль
3/4 чайної ложки
Цукати
50 грам
Цукор
2 склянки
Яйце куряче
6 штук

Час приготування: 1 година

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванільний цукор 10 гр
Ванільний цукор 10 гр
Арт: 338002
В наявності
Ванільний цукор української торгової марки реалізується в зручних упаковках, що вміщають 10 грам кон...
3.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Дріжджі хлібопекарські пресовані, 100 г
Дріжджі хлібопекарські пресовані, 100 г
Арт: 51014
В наявності
Дріжджі хлібопекарські пресовані в зручній фасовці 100 грам незамінні на домашній кухні. Спеціальний...
10.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Родзинки світлі
Родзинки світлі
Арт: 42003
В наявності
Цей інгредієнт незамінний у виготовленні безлічі хлібобулочних продуктів, а також в кондитерській сп...
185.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Мигдаль сирий
Мигдаль сирий
Арт: 83002
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 9.65кг
Мигдаль володіє незвичайними смаковими якостями та особливим ароматом. Це дозволяє широко використов...
420.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукати із ананаса великі
Цукати із ананаса великі
Арт: 115001
В наявності
Цукати з ананаса великі - це м'якоть плодів, уварена в цукровому сиропі та підсушена. Розмір таких к...
285.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Молоко злегка підігріти і розвести в ньому дріжджі. Сюди ж додати цукор, попередньо розтертий добіла з жовтками, збиті в піну білки, розтоплене масло і сіль. Всі інгредієнти добре перемішати, додати 4 склянки борошна і замісити тісто. Після цього тісто необхідно залишити на ніч, подалі від протягів, попередньо посипавши поверхню борошном і накривши кухонним рушником.

2. Вранці до тіста додати решту борошна і ванільний цукор, знову добре вимісити. Тісто має легко відставати від стінок ємності. Тепер необхідно помістити накритий посуд із тістом в тепле місце для підйому.

3. Після того, як тісто досить підніметься, додати родзинки, цукати і підсушений мигдаль, подрібнений або цілий. Тепер тісто можна помістити в форми (приблизно 1/3 від їх обсягу), накрити їх і поставити в тепле місце.

4. Як тільки тісто підніметься на 3/4 від висоти форми, його поверхню необхідно змастити яєчним меланжем і помістити в розігрітий до 180 градусів за Цельсієм духовку. У процесі випічки рекомендується обережно повертати форми для рівномірності нагріву.

5. Тривалість випічки коливається від 50 до 60 хвилин і залежить від обсягу форм. Щоб перевірити готовність паски, можна скористатися дерев'яною лучиною, а саме проколоти нею паску. Якщо шпажка буде суха, значить виріб готовий, якщо ж на ній залишиться тісто, потрібно повернути випічку в духову шафу.

6. Якщо край паски вже підрум'яниться, але всередині виріб ще не буде готовий, можна накрити його змоченим у воді папером. Це дозволить уникнути підгоряння верхівки.

Рецепт розрахований на 4 порції, але все залежить від обсягів форм, в яких буде проводитися випічка. Для прикраси великодньої випічки знадобиться всього лише трохи фантазії, а рецепт смачної і незвичайної глазурі можна подивитися в попередній публікації.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах