Приготування:
1. Білки і жовтки розділити в різні ємності. Білкову частину разом з дрібкою солі збити до стану, коли повітряна маса утворює м'які піки.
2. У ємність з жовтками додати цукор і ретельно розтерти суміш. Сюди додати борошно і какао, потім білкову масу і дрібку солі. Домогтися однорідної консистенції допоможе міксер.
3. Отримане тісто - основу для майбутнього рулету, - вилити на деко, застелене спеціальним пергаментом і розрівняти за допомогою лопатки. Залежно від товщини шару, випічка займе 20 хвилин максимум при 180 градусах.
4. З сухої суміші приготувати заварний крем: на кожні 100 грам сухої речовини додати 250 грам води температурою 2 - 15 ° С і збити крем міксером (до 5 хвилин).
5. Заздалегідь необхідно підготувати тканинний рушник і злегка змочити його водою. Не знімаючи основу з дека, просочити її кавою. Викласти бісквіт на вологий рушник пергаментом вгору, зняти використаний папір для запікання і відразу ж згорнути рулет.
6. Через кілька хвилин заготовку розгорнути, змастити заварним кремом, викласти очищені від шкірки банани і акуратно згорнути рулет.
7. Декорувати готовий виріб можна невеликою кількістю крему і шоколадною крихтою.