Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Ніжний бісквітний рулет

Ніжний бісквітний рулет
Ніжний бісквітний рулет

Складові

Банан
2-3 штуки
Заварний крем
по вкусу
Кава
100 грам
Какао-порошок
2 столові ложки
Пшеничне борошно
180 грам
Сіль
за смаком
Цукор
180 грам
Шоколад чорний
50 грам
Яйце куряче
4 штуки

Час приготування: 1 година

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Какао-порошок натуральний, Німеччина
Какао-порошок натуральний, Німеччина
Арт: 43003
В наявності
Натуральний какао-порошок підходить для більшості солодощів, а також напоїв, кремів і глазурі. Він д...
285.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 2 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 2 кг
Арт: 36007
Немає в наявності
У кондитерській справі просто не обійтися без пшеничного борошна високої якості. Особливо якщо це ст...
42.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Арт: 261003
Немає в наявності
Шоколад чорний "Barry Callebaut" - це якісний продукт від провідного бельгійського виробника всіма у...
480.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Крем заварний
Крем заварний
Арт: 699001
В наявності
Сухий заварний крем - ідеальне рішення для прошарування і наповнення готової випічки або напівфабрик...
130.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Білки і жовтки розділити в різні ємності. Білкову частину разом з дрібкою солі збити до стану, коли повітряна маса утворює м'які піки.

2. У ємність з жовтками додати цукор і ретельно розтерти суміш. Сюди додати борошно і какао, потім білкову масу і дрібку солі. Домогтися однорідної консистенції допоможе міксер.

3. Отримане тісто - основу для майбутнього рулету, - вилити на деко, застелене спеціальним пергаментом і розрівняти за допомогою лопатки. Залежно від товщини шару, випічка займе 20 хвилин максимум при 180 градусах.

4. З сухої суміші приготувати заварний крем: на кожні 100 грам сухої речовини додати 250 грам води температурою 2 - 15 ° С і збити крем міксером (до 5 хвилин).

5. Заздалегідь необхідно підготувати тканинний рушник і злегка змочити його водою. Не знімаючи основу з дека, просочити її кавою. Викласти бісквіт на вологий рушник пергаментом вгору, зняти використаний папір для запікання і відразу ж згорнути рулет.

6. Через кілька хвилин заготовку розгорнути, змастити заварним кремом, викласти очищені від шкірки банани і акуратно згорнути рулет.

7. Декорувати готовий виріб можна невеликою кількістю крему і шоколадною крихтою.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах