Кошик
Ваш кошик порожній!
Ціна за кг: 70.00 грн
У продажу від: 50 грам
Сухофрукти є цінним і натуральним продуктом, який користується попитом завдяки своїм корисним властивостям. Людині необхідно круглий рік отримувати в достатку вітаміни і мікроелементи з фруктів, які достигають лише раз на рік. Використовуючи метод натуральної сушки, були створені такі сухофрукти, як світлі родзинки. Для них відбирають солодкий виноград без кісточки, переважно кишмиш, і залишають під сонцем мінімум на 2 тижні. Такий спосіб виробництва білих родзинок можливий не скрізь, тому даний вид ми отримуємо з Індії, адже там в достатку сонячного тепла і мінімум опадів, що позитивно впливає на смак і вигляд кінцевого продукту.
В кулінарії, родзинки світлі знайшли своє застосування в стравах Близького і Середнього Сходу. З ними готують рибу, м'ясо, супи, а також смачний плов. Завдяки високому вмісту цукру, світлі родзинки успішно застосовуються в кондитерських виробах і випічці. Пишні кекси, ароматні свіжі булочки, ватрушки - все це значно смачніше з жменькою родзинок. Безліч рецептів паски включають в себе даний продукт. Змішавши сир з родзинками, ви отримаєте не тільки смачний, але й дуже корисний десерт, який припаде до смаку і дорослим, і дітям. Купити родзинки світлі в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Сухофрукти є цінним і натуральним продуктом, який користується попитом завдяки своїм корисним властивостям. Людині необхідно круглий рік отримувати в достатку вітаміни і мікроелементи з фруктів, які достигають лише раз на рік. Використовуючи метод натуральної сушки, були створені такі сухофрукти, як світлі родзинки. Для них відбирають солодкий виноград без кісточки, переважно кишмиш, і залишають під сонцем мінімум на 2 тижні. Такий спосіб виробництва білих родзинок можливий не скрізь, тому даний вид ми отримуємо з Індії, адже там в достатку сонячного тепла і мінімум опадів, що позитивно впливає на смак і вигляд кінцевого продукту.
В кулінарії, родзинки світлі знайшли своє застосування в стравах Близького і Середнього Сходу. З ними готують рибу, м'ясо, супи, а також смачний плов. Завдяки високому вмісту цукру, світлі родзинки успішно застосовуються в кондитерських виробах і випічці. Пишні кекси, ароматні свіжі булочки, ватрушки - все це значно смачніше з жменькою родзинок. Безліч рецептів паски включають в себе даний продукт. Змішавши сир з родзинками, ви отримаєте не тільки смачний, але й дуже корисний десерт, який припаде до смаку і дорослим, і дітям. Купити родзинки світлі в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Сухофрукти є цінним і натуральним продуктом, який користується попитом завдяки своїм корисним властивостям. Людині необхідно круглий рік отримувати в достатку вітаміни і мікроелементи з фруктів, які достигають лише раз на рік. Використовуючи метод натуральної сушки, були створені такі сухофрукти, як світлі родзинки. Для них відбирають солодкий виноград без кісточки, переважно кишмиш, і залишають під сонцем мінімум на 2 тижні. Такий спосіб виробництва білих родзинок можливий не скрізь, тому даний вид ми отримуємо з Індії, адже там в достатку сонячного тепла і мінімум опадів, що позитивно впливає на смак і вигляд кінцевого продукту.
В кулінарії, родзинки світлі знайшли своє застосування в стравах Близького і Середнього Сходу. З ними готують рибу, м'ясо, супи, а також смачний плов. Завдяки високому вмісту цукру, світлі родзинки успішно застосовуються в кондитерських виробах і випічці. Пишні кекси, ароматні свіжі булочки, ватрушки - все це значно смачніше з жменькою родзинок. Безліч рецептів паски включають в себе даний продукт. Змішавши сир з родзинками, ви отримаєте не тільки смачний, але й дуже корисний десерт, який припаде до смаку і дорослим, і дітям. Купити родзинки світлі в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Опис
Сухофрукти є цінним і натуральним продуктом, який користується попитом завдяки своїм корисним властивостям. Людині необхідно круглий рік отримувати в достатку вітаміни і мікроелементи з фруктів, які достигають лише раз на рік. Використовуючи метод натуральної сушки, були створені такі сухофрукти, як світлі родзинки. Для них відбирають солодкий виноград без кісточки, переважно кишмиш, і залишають під сонцем мінімум на 2 тижні. Такий спосіб виробництва білих родзинок можливий не скрізь, тому даний вид ми отримуємо з Індії, адже там в достатку сонячного тепла і мінімум опадів, що позитивно впливає на смак і вигляд кінцевого продукту.
В кулінарії, родзинки світлі знайшли своє застосування в стравах Близького і Середнього Сходу. З ними готують рибу, м'ясо, супи, а також смачний плов. Завдяки високому вмісту цукру, світлі родзинки успішно застосовуються в кондитерських виробах і випічці. Пишні кекси, ароматні свіжі булочки, ватрушки - все це значно смачніше з жменькою родзинок. Безліч рецептів паски включають в себе даний продукт. Змішавши сир з родзинками, ви отримаєте не тільки смачний, але й дуже корисний десерт, який припаде до смаку і дорослим, і дітям. Купити родзинки світлі в магазині Пекар-Кондитер можна за найкращою ціною!
Останні переглянуті
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах